Pànxing Berguedà

25, juliol del 2024

Search
Close this search box.

25, juliol del 2024

Notícies – Berguedà

Puig-reig estrena la ruta dels Templers i Obrers per donar a conèixer el patrimoni del municipi

Berguedà
puig-reig
És una ruta circular autoguiada que transcorre pels principals punts d'interès de Puig-reig i a través de la qual es pot descobrir una part important dels elements medievals, industrials i naturals del municipi.

Puig-reig ha estrenat la nova Ruta dels Templers i Obrers del municipi, un itinerari autoguiat a través del qual es pot conèixer aPuig-reig, la seva història, el seu patrimoni i els seus origens industrials, rurals, històrics i naturals. Durant els darrers mesos s’han fet les tasques de renovació d’alguns plafons informatius i se n’han instal·lat de nous per indicar aquesta ruta circular que uneix diversos camins i senders que ja existien convertint-los en un nou atractiu turístic per conèixer els entorns del municipi.

La ruta circular dedica la seva primera part a la zona medieval passant per espais com l’Església de Sant Martí, la plaça dels Templers o el castell i seguidament es dirigeix cap a la Colònia de Cal Pons, portant els visitants a veure’n l’església, coneguda com a Catedral de l’Alt Llobregat, la Torre de l’Amo o l’edifici del batan i les cardes per acabar tornant resseguint el riu Llobregat. El total de l’itinerari és d’aproximadament 5 quilòmetres que, en el cas fer-la de manera autoguiada, té una durada d’entre 90 i 120 minuts.

puig-reig

L’estrena d’aquest projecte forma part del treball que s’està fent des de finals de 2019 dins del Pla de Dinamització i Posicionament Turístic de Puig-reig, que ha portat a la creació de la marca turística del municipi. Tot aquest procés respon a una clara aposta de l’Ajuntament de Puig-reig per convertir el turisme en una font tan de desenvolupament económic com de promoció del municipi.

Si t’ha agradat llegir la notícia Puig-reig estrena la ruta dels Templers i Obrers per donar a conèixer el patrimoni del municipi, també et pot interessar llegir El Mercat de Productors del Berguedà estrena format de vespre en l’edició d’estiu 2022.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.