Pànxing Berguedà

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Notícies – Berguedà

Sorteig balladors i balladores del Ballet de Déu 2022

Berguedà
image001

L’Agrupació Teatral La Farsa convoca un sorteig obert per a totes les parelles interessades en ballar el Ballet de Déu de la festa de “Els Elois” que se celebrarà el cap de setmana del 23 i 24 de juliol 2022, a Berga.

El sorteig es regeix per les següents bases:

  1. Els aspirants a ser ballador i balladora del Ballet de Déu han d’inscriure’s en parella (noi i noia conjuntament). Ambdós han d’haver complert 18 anys el diumenge 24 de juliol.
  2. Cada ballador/a podrà inscriure’s una sola vegada amb una sola parella.
  3. Les persones inscrites es comprometen a esdevenir els balladors del Ballet de Déu durant dos anys seguits (2022 i 2023) així com a assistir als assajos del ball que organitzarà La Farsa durant el mes de juliol i on la parella veterana assajarà a la parella novella.
  4. El sorteig es durà a terme el dissabte 2 de juliol, en forma de sorteig pur entre totes les parelles que s’hagin inscrit. D’entre tots els participants, s’elegirà una parella elegida així com una segona parella suplent, per si sorgís algun imprevist.
  5. Les parelles han d’inscriure’s a www.lafarsa.cat, fins l’1 de juliol (inclòs).
  6. Les parelles inscrites manifesten tenir unes nocions mínimes artístiques per efectuar el ball del Ballet de Déu en les millors condicions possibles.
  7. L’Agrupació Teatral La Farsa aprofita per animar a tots els bergeudans i berguedanes a col·laborar amb “Els Elois” i a formar part dels diversos actes que s’organitzen. Per fer-ho, només cal dirigir-se a lafarsaberga@gmail.com

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.