Pànxing Berguedà

17, abril del 2024

Search
Close this search box.

17, abril del 2024

Notícies – Berguedà

Tornen les visites guiades a la Catedral de Santa Maria d’Urgell

Berguedà
Tornen les visites guiades a la Catedral de Santa Maria d’Urgell

Durant els mesos de juliol i agost podrem gaudir de la història del nostre passat i tindrem l’oportunitat de conèixer a fons l’única catedral romànica de Catalunya.

Tornen les visites guiades a la Catedral de Santa Maria d’Urgell que acosten als visitants les vicissituds de la seva arquitectura, història i principals protagonistes. Aquesta proposta de visita es realitzarà durant els mesos de juliol i agost, a partir del proper dilluns dia 20. Les visites tindran lloc de dilluns a dissabte a les 10.30 h i tindran una durada aproximada d’una hora. El seu preu serà de 8 euros i les conduiran guies de patrimoni titulades. El preu de l’entrada també inclou l’accés al Museu Diocesà d’Urgell.

La visita ha estat plantejada com una experiència que ha de permetre als assistents  conèixer els detalls i la història de la Catedral, del claustre i de l’església de Sant Miquel. Així doncs, l’activitat està pensada per facilitar la descoberta directa de l’edifici i de les històries que s’hi amaguen.

Arran de la pandèmia de la COVID-19 i per garantir la seguretat dels visitants, l’entrada i la sortida es realitza per la plaça del Deganat. D’altra banda, pel que fa a les visites guiades, el nombre màxim d’assistents serà de 20 persones. També s’han reforçat les mesures higièniques i durant la visita serà obligatori l’ús de mascaretes i mantenir la distància de 2 m.

Per gaudir de la visita es poden adquirir les entrades a l’entrada de la Catedral-Museu a la plaça del Deganat, tot i que es recomana que es faci reserva prèvia a la web del Museu www.museudiocesaurgell.org o trucant al 973353242.

La Catedral ha estat inclosa en una candidatura de Patrimoni Mundial de la UNESCO amb altres monuments del Principat d’Andorra i el castell de Foix.

Si t’ha agradat llegir l’article Tornen les visites guiades a la Catedral de Santa Maria d’Urgell, et pot interessar llegir Continuen les activitats a l’Espai Ermengol

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.