Pànxing Berguedà

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Turisme Actiu – Berguedà

Berga programa dos tallers d’skate a l’estiu

Berguedà
El regidor de Joventut i Esports, Isaac Santiago, ha explicat que “el taller d’skate per a infants i joves és una iniciativa consolidada, mentre que el taller per a persones adultes parteix d’una demanda de les mares i pares. Creiem que és una bona proposta perquè les famílies vagin a l’skatepark i en puguin gaudir conjuntament”.

La 5à edició del taller d’estiu arriba a Berga i comptarà amb dos tallers diferenciats d’skate. D’una banda, es farà el taller habitual per a infants i joves a partir de 8 anys, que també disposarà de places per a infants i joves amb diversitat funcional. D’altra banda, s’oferirà un taller per a persones adultes a partir de 25 anys amb experiència o sense en els esports de lliscament.

Tallers per a tothom

Taller per a infants i joves

Les sessions adreçades a infants i joves a partir de 8 anys, es faran del 5 al 9 de juliol, de 16 a 19 h. Els i les participants aprendran les tècniques bàsiques per dominar el patinet i fer acrobàcies mitjançant l’ús de les rampes, baranes i altres elements del parc. L’objectiu del taller és promoure la creativitat, la destresa i l’autonomia aprenent a controlar els riscos damunt del patinet i fomentant la convivència entre patinadors i patinadores d’edats i nivells diferents. El taller serà inclusiu i disposarà de 24 places, algunes de les quals seran per a infants i joves amb diversitat funcional física i/o intel·lectual.

skate per a infants i joves
Els i les participants aprendran les tècniques bàsiques per dominar el patinet

Taller per a majors de 25 anys

La novetat principal del taller d’estiu serà la programació de sessions d’skateboard per a persones adultes a partir de 25 anys que es basaran en l’aprenentatge i la diversió d’aquesta disciplina esportiva de roda petita. Per participar-hi, no serà necessari tenir experiència amb l’skate, però en cas de tenir-ne també es treballarà el perfeccionament d’acrobàcies sobre el patinet. El taller disposarà de 24 places i les classes es faran del 5 al 9 de juliol, de 19 a 20 h.   

I per acabar… Skate Jam

El taller d’skate d’estiu de 2021 acabarà amb una trobada d’skaters anomenada Skate Jam. Es traca d’una jornada dedicada al món del patinet que inclou demostracions d’acrobàcies, música, sorpreses i premis. La trobada és oberta a tothom i inclourà una activitat aquàtica per practicar skimboard, una fusió d’skate i surf, que es farà a l’amfiteatre del parc del Lledó, de 16 a 22 h. Per participar-hi, no serà necessari inscriure’s prèviament.   

Inscripcions

Les persones interessades en participar en qualsevol dels dos tallers d’skate d’estiu hauran d’enviar un missatge de WhatsApp al telèfon 667 840 303 comunicant l’interès per participar en l’activitat i, posteriorment, es facilitarà l’enllaç al formulari en línia per formalitzar la inscripció.

En aquesta ocasió, també caldrà facilitar el número de la targeta sanitària de la persona participant en el moment de completar el formulari d’inscripció. Les places disponibles per participar al taller s’assignaran per ordre d’inscripció.     

Mesures preventives

L’organització implementarà les mesures preventives necessàries per poder desenvolupar els tallers d’skate amb seguretat i que seran les que hagin establert les autoritats sanitàries en el moment que es facin les activitats. Les persones que presentin símptomes vinculats a la Covid-19 hauran d’abstenir-se de participar en els tallers. L’ús del casc serà obligatori per a les persones participants en les dues modalitats del taller d’skate i l’organització en proporcionarà a les persones que no en tinguin.

L’ús del casc serà obligatori
L’ús del casc serà obligatori

Pel que fa a les proteccions (mans, colzes, genolls o cul) són recomanables i tot i que l’organització en disposarà per a les persones que ho hagin especificat en el formulari, es recomana que cadascú es provingui d’aquestes proteccions sempre que sigui possible. Per últim, cal recordar que durant el període en què es farà el taller, l’ús de l’skatepark estarà restringit i només podran fer-ne ús les persones que participin en l’activitat.

Font: Ajuntament de Berga

Si t’ha agradat llegir la notícia Berga programa dos tallers d’skate a l’estiu, també et pot interessar llegir Puig-reig, Gironella i Berga conviden als joves a fer esports d’aventura.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.