Pànxing Berguedà

21, maig del 2024

Search
Close this search box.

21, maig del 2024

Turisme Actiu – Berguedà

Les trobades comarcals multiesport acaben el curs amb una jornada amb més de 600 participants

Berguedà
b58be3d36b894cec88ab2dc99ddb346a.jpg
Per finalitzar el cicle de les trobades esportives comarcals de primària, els dies  31 de maig i 1 de  juny, es van dur a terme al camp municipal d’esports de Berga, les dues jornades, amb 630 participants de 1er i 2on que van gaudir d’un matí ple d’activitats esportives com l’aranya peluda, el salt del riu, el paracaigudes, l’stop, toca l’ampolla i l’atrapa-cues. 

Aquestes trobades s’emmarquen dins el pla català de l’esport a l’escola i s’hi fomenten els valors esportius i la interrelació dels participants dels diferents centres educatius, treballant elements propis del joc i treball cooperatiu.
 
Al llarg del curs, s’ha completat també el cicle de trobades esportives comarcals a les que acudeixen els alumnes de 1er, 2on 3er, 4rt, 5è i 6è. Els mestres d’educació física dels centres van coordinar la trobada amb assistència dels alumnes de les escoles de Sant Joan, Vedruna, Santa Eulàlia, Xarxa, Galceran de Pinós, Alfred Mata, Sta. Mª d’Avià, Princesa Làscaris, la ZER Baix Berguedà, la ZER Berguedà Centre, Fedac Anunciata, Sant Marc – Bassacs, St. Martí i l’escola pública de Gironella.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.