Pànxing Berguedà

12, juliol del 2024

Search
Close this search box.

12, juliol del 2024

Turisme Actiu – Berguedà

Un nou repte de CÓRRER SENSE POR 2021!

Berguedà
repte_sense_por2
SENSEPOR és un col·lectiu solidari format per un grup d’amigues, constituït com Associació sense ànims de lucre, amb seu al Berguedà Inicialment, el col·lectiu va néixer única i exclusivament per a recaptar fons per LA MARATÓ DE TV3 2018, dedicada al cáncer. Gràcies a l’èxit de les activitats realitzades, el col·lectiu decideix continuar la seva tasca per recaptar fons amb diferents fins. Farem tot el que estigui a les nostres mans per ajudar!

Des d’aquí volem oferir-nos a qualsevol persona, Associació o Fundació que consideri que podríem ajudar-los en la seva causa, i els animem a posar-se en contacte amb nosaltres per exposar-nos la seva situació.

A través d’un passaport, proposem 12 cims amb diferents graus de dificultat, tots ells situats dins la comarca del Berguedà, i reptem a tots els participants a fer-ne el màxim número possible (d’un a un, més d’un cop, des del punt d’inici que es vulgui corrent amb bicicleta, sol o amb companyia…).

El repte de la Judit i el Pau

Un cop més, la Judith Franch i el Pau Ventura s’han proposat el seu propi repte. En aquesta ocasió, volen conquerir els 12 cims proposats, en un sol cap de setmana (dates a concretar), corrent i enllaçant-los en bicicleta. Us convidem a acompanyar-los, sigui de forma parcial, total o senzillament animant-los!

Repte de CÓRRER SENSE POR 2021

Perquè

Per donar visibilitat al dol perinatal i suport a les famílies afectades. Per obtenir fons (a través de la venda de mitjons) i destinar-los al projecte sobre el dol perinatal que volem portar a terme. Per fomentar l’esport i les activitats a l’aire lliure. Per donar a conèixer la comarca del Berguedà.

Quan

Del 20 al 27 de maig. Entre tots els participants es realitzarà un sorteig de material esportiu amb múltiples guanyadors/res.

Repte de CÓRRER SENSE POR 2021
Cartell Córrer Sense Por 2021

Font: Col·lectiu Sense Por

Si t’ha agradat llegir la notícia Un nou repte de CÓRRER SENSE POR 2021!, també et pot interessar llegir Berga Trail 2021 renovada! Un referent de les curses de muntanya.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.