Pànxing Berguedà

21, abril del 2024

Search
Close this search box.

21, abril del 2024

Turisme Actiu – Berguedà

Salut a l’estiu

Berguedà
La 6a edició de ‘Salut a l’estiu’ proposa un estiu saludable, esportiu i educatiu amb no-ves activitats fins el 26 d’agost

El programa d’activitats esportives i educatives ‘Salut a l’estiu’ arriba a la 6a edició amb l’objectiu de continuar promovent els hàbits saludables i l’exercici físic entre la població berguedana. La programació es portarà a terme finsol al 26 d’agost a les piscines de la zona esportiva municipal Toni Sabata i està impulsada per l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Berga en col·laboració amb els centres esportius El Tossalet, CEEC, Crossfit Berga i el centre pedagògic Aprendre a Aprendre.

Enguany, ‘Salut a l’estiu’ ha renovat una part de les disciplines esportives que s’oferien habitualment i també es mantindran les activitats d’aprenentatge adreçades a la mainada. 

La graella d’activitats esportives del programa ‘Salut a l’estiu’ comptarà amb una quinzena de modalitats, en què es combinaran les activitats que formen part de la programació habitual amb noves propostes d’intensitats diferents. Per exemple, hi haurà sessions d’arts marcials, defensa personal, ioga, salut postural, pilates, balls, crosstraining i crossfit d’iniciació i nivell avançat. Les novetats d’aquest any seran les classes de natació sincronitzada, acrobàcies, boxa, spartan i CEEC Sèries.

A més, també es realitzaran dues masterclass de zumba. Es tracta d’activitats aptes per a tots els públics, però caldrà tenir en compte la forma física de cada persona a l’hora de participar-hi. En el material de difusió de ‘Salut a l’estiu’ s’indica el grau d’intensitat de les activitats (baixa, moderada i vigorosa), així com les activitats adreçades específicament al públic infantil. 

Hi haurà sessions d’arts marcials, defensa personal, ioga, salut postural, pilates, balls, crosstraining i crossfit d’iniciació i nivell avançat
Hi haurà sessions d’arts marcials, defensa personal, ioga, salut postural, pilates, balls, crosstraining i crossfit d’iniciació i nivell avançat

Un espai de creativitat i joc 

‘Indian Crafts’, ‘Quina animalada’, ‘Gelat de colors’, ‘Pirate puppets’ i ‘Saiboat Crafts’ són les cinc activitats que han preparat els professionals del Centre Pedagògic Aprendre a Aprendre de Berga per promoure el desenvolupament integral dels infants fomentant un ambient de joc, diversió i creativitat.

Es tracta de propostes ideades perquè els nens i nenes i les famílies puguin ballar, cantar, fer manualitats, teatre i aprendre contes bonics a través d’un entorn segur i proper que afavoreixi l’aprenentatge i les relacions socials. Les activitats incloses al programa ‘Salut a l’estiu’ són gratuïtes i no es requereix inscripció prèvia per participar-hi.

El punt de trobada de les activitats que es faran a les instal·lacions esportives serà la pista vermella situada a l’accés de l’equipament de les piscines municipals d’estiu. En cas de pluja, les sessions quedaran suspeses i no es programaran de nou.

Cartell de Salut a l'estiu
Cartell de ‘Salut a l’estiu’

Més informació: www.ajberga.cat

Si t’ha agradat llegir la notícia Salut a l’estiu, també et pot interessar Caminada de Gòsol 2021 “al teu aire”.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.