Pànxing Berguedà

12, abril del 2024

Search
Close this search box.

12, abril del 2024

Turisme Actiu – Berguedà

Aquest COB sí: V Rogaine del Berguedà, el rogaine del Xavi

Berguedà
rogaine-del-bergueda-cartell2
La cursa, modalitat de 6 hores, se celebrarà el 20 de març a Casserres.La competició, que forma part de la Liga Estatal Iberogaine i la Copa Catalana de Rogaine, només podran participar-hi els majors de 14 anys federats a la FCOC i/o la FEDO

Després d’un llarg període sense competicions, el dia 20 de març, el Club Orientació Berguedà (COB) organitzem el V Rogaine del Berguedà a Casserres: el rogaine del Xavi. La competició forma part de la Liga Estatal Iberogaine, així com de la Copa Catalana de Rogaines.

Aquesta edició, per tal complir estrictament amb les mesures sanitàries establertes, hi haurà algunes novetats, les quals poden veure’s alterades si les restriccions canvien. La cursa serà de 6 hores i només podran competir majors de 14 anys que estiguin federats/des a la FCOC (Federació de Curses d’Orientació de Catalunya) i/o a la FEDO (Federación Española de Orientación).

Seguint les categories oficials i les especificacions d’aquest tipus de curses, els equips hauran de ser d’entre 2 i 5 persones, no es podrà competir individualment. Així que caldrà seguir les indicacions de l’organització, ocupant les zones indicades, per tal de mantenir les distàncies de seguretat. A banda, no hi haurà cap classe d’avituallament, ni durant la cursa ni al finalitzar-la. Cada corredor, a banda de portar el material obligatori, haurà de preveure portar el menjar i beure que necessiti.

Club Esportiu Orientació Berguedà

Qué és una Rogaine?

És un esport de navegació que es realitza camp a través. Els participants han de desplaçar-se a peu amb l’objectiu d’aconseguir, en un temps determinat, la màxima puntuació possible. Els punts s’obtenen passant per uns controls ubicats en el terreny de competició i marcats en un mapa que serveix de referència per a trobar-los. Cada membre de l’equip disposa d’un mapa.

Es pot practicar en equips masculins, femenins o mixtes amb una quantitat de 2, 3, 4 o 5 persones. Segons l’edat dels membres de l’equip es pot participar en diferents categories.

Inscripcions

Les inscripcions es tancaran el dia 16 de març i no hi haurà possibilitat d’inscripcions al mateix dia de la cursa. Per més informació, amb les darreres novetats i possibles canvis en la cursa, al web www.cob.orientacio.cat

V Rogaine del Berguedà

Font: COB, Club Orientació Berguedà

Si t’ha agradat llegir la notícia Aquest COB sí: V Rogaine del Berguedà, el rogaine del Xavi, també et pot interessar Descobreix i practica el mètode hipopressiu.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.