Pànxing Bages

15, abril del 2024

Search
Close this search box.

15, abril del 2024

Agendes – Bages
pessebre2019-079-1024x1024
Agenda cultural
Desde
Dissabte
17
desembre
Fins
Diumenge
01
gener

Pessebre Vivent a Món Sant Benet

Bages
Torna la 3a edició del Pessebre Vivent de Món Sant Benet. L’únic pessebre de tot Catalunya que passa dins d’un monestir mil·lenari. I AQUEST ANY, AMB NOVETATS!

El Pessebre Vivent de Món Sant Benet arriba amb noves escenes respecte les edicions anteriors i amb una ampliació del recorregut, visitant alguns espais pels quals no es passava en anys anteriors.

Es tracta d’una proposta ambiciosa i atípica de pessebre que combina la representació d’escenes clàssiques per part d’un centenar d’actors amb l’aplicació d’efectes d’última generació com videoprojeccions.

A banda de la recreació de les escenes tradicionals de qualsevol pessebre (el naixement, l’anunciació, l’adoració,…), la proposta de Món Sant Benet incorpora multitud d’escenes de l’edat mitjana que van des de la vida monacal que tenia lloc dins els murs del monestir a la recreació d’escenes quotidinares a on la gent del poble n’és la protagonista.

La direcció d’actors va a càrrec de l’actriu i directora teatral Tàtels Pérez i compte amb el suport de Sara Manzano a la producció. El Pessebre Vivent és fruit de la col·laboració de molts actors i actrius voluntaris del territori que cada any posen el seu granet de sorra per donar forma a una activitat màgica.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.