Pànxing Bages

18, juliol del 2024

Search
Close this search box.

18, juliol del 2024

Cultura – Bages

Arriba la 24a edició de la Fira Mediterrània de Manresa

Bages
fira
La Fira Mediterrània de Manresa celebra la seva 24a edició del 14 al 17 d’octubre recuperant part de l’activitat que no es va poder fer durant la darrera edició a causa de la pandèmia, i que va oferir una excepcional fira virtual.

La Fira Mediterrània de Manresa és una fira multidisciplinària que planteja tres grans itineraris en la seva programació, que utilitzen l’arrel, la tradició i la cultura popular com a moto creatiu. Aquests tres itineraris són la música, amb l’escena mediterrània de músiques del món i música folk, les arts escèniques amb la dansa, el teatre, el circ, les arts de carrer i les propostes de públic familiar que creen a partir de patrimoni immaterial de la cultura popular i tradicional. I la cultura popular i associacionisme, posant èmfasi en el seu maridatge amb el sector professional de les arts i també mirant cap al patrimoni immaterial de la Mediterrània. 

Els objectius d’aquesta fira són:

  • Potenciar la creació i la circulació nacional i internacional de projectes que uneixen la creació contemporània amb la cultura d’arrel. 
  • Ser nucli de trobada, tendències i idees en l’àmbit de la cultura tradicional i potenciar els vincles amb el treball comunitari, la participació i l’ampliació de la base social de la cultura.
  • Consolidar-se com a mercat líder a l’Estat espanyol en músiques del món i folk. 
  • Potenciar la capacitat d’exportació d’artistes i cultura catalana. 
  • Ser porta d’entrada a l’Estat espanyol de projectes escènics i musicals internacionals. 
  • Actuar com a punt de trobada de professionals a nivell internacional. 

L’edició d’enguany ja ha obert la venda d’entrades per anar a veure els espectacles que celebrarà en format presencial totes les activitats artístiques programades amb l’aforament limitat, per tal de poder garantir les mesures de seguretat.

Pots consultar tota la programació oficial de la 24a edició de la Fira Mediterrània de Manresa a la seva pàgina web

Si t’ha agradat llegir la notícia Arriba la 24a edició de la Fira Mediterrània de Manresa, també et pot interessar llegir La 39a Setmana del Llibre en Català.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.