Pànxing Berguedà

19, maig del 2024

Search
Close this search box.

19, maig del 2024

Cultura – Berguedà

El Berguedà vol donar una volta al turisme amb la nova campanya de promoció

Berguedà
Arriba una nova temporada d’estiu i el Berguedà no vol quedar-se enrere a l’hora de donar a conèixer l’àmplia oferta turística del territori i desmarcar-se d’allò que s’ha fet sempre i d’allò que fan els territoris veïns. Per això es presenta la campanya “Al Berguedà, dóna-hi una volta”.

Es tracta d’una campanya que s’ha creat a partir de l’anàlisi dels punts febles i de les inquietuds de diverses persones i empreses del sector turístic, amb la voluntat de trencar amb tòpics i estereotips i amb una clara aposta per la gastronomia i la restauració de la comarca.

Centrada en elements audiovisuals pensats per publicar-se en diferents plataformes digitals, la campanya presentarà fins a 24 vídeos, que s’acabaran adaptant en diferents formats de xarxes socials i que s’acabaran traduint amb més de 100 peces audiovisuals que s’aniran publicant al llarg d’un any.

El Berguedà vol donar una volta al turisme
El Berguedà vol donar una volta al turisme

Aquesta iniciativa és fruit del treball conjunt entre l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i el Gremi d’Hostaleria i Turisme. La suma d’esforços entre aquestes dues entitats ha permès crear una campanya molt més àmplia i potent, que ha implicat a diferents empreses de producció audiovisual de la comarca.

La campanya pretén que els visitats coneguin el Berguedà de forma sostenible, responsable i conscient, visitant aquells indrets que no sempre es visiten, fent-ho en hores i en moments diferents, deixant-se acompanyar pels guies del territori, degustant els productes més desconeguts, participant de les nostres festes… i que ho facin durant tot l’any, no només durant el període estival.

Cartell al Berguedà dóna-li una volta
Cartell al Berguedà dóna-li una volta

Si t’ha agradat llegir la notícia El Berguedà vol donar una volta al turisme amb la nova campanya de promoció, també et pot interessar llegir Avià reinventa la celebració del Segar i el Batre.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.