https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

20, maig del 2024

Search
Close this search box.

20, maig del 2024

Cultura – Maresme

Començant el compte enrere… època de celebracions

Maresme
770af84f1d6c7051d186894c23ee8248.jpg
Per moltes parelles que han marcat en vermell la data del seu casament a partir de la primavera, moment en que també arriba l’època de comunions, febrer dóna el tret de sortida per entrar de ple en la cursa dels preparatius. Els elements necessaris, detalls i objectes són molts, i diversos, perquè qualsevol celebració tingui un mínim d’èxit i llueixi com tots desitgem aquell dia.

Sigui un bateig, una comunió o un casament hi ha elements comuns que s’hauran de resoldre. Des del vestuarifins a la tria del lloc on es farà la celebració, els petits detalls per regalar als convidats, les invitacions, els reportatges fotogràfics… són tot un seguit de tràmits a fixar abans que arribi el gran dia. S’haurà de triar un menú i fer una degustació prèvia, sobretot en el cas dels casaments; s’hauran de fer proves de vestuari i, en molts casos, de maquillatge i pentinats; s’hauran d’escollir les joies a lluir i la mena de flors que hauran de decorar l’espai de la celebració i, fins i tot, les llars dels amfitrions. Tot plegat una sèrie d’elements indispensables perquè el dia en qüestió estigui farcit de moments inoblidables que es converteixin en moments únics i records inesborrables.
 
La complexitat d’aquestes celebracions, especialment en el cas dels casaments, fan recomanable, cada cop més, comptar amb l’ajut d’empreses especialitzades en assessoria de celebracions que cuiden fins els més mínims detalls. Després de conèixer a fons la personalitat dels clients, aquestes empreses aconsegueixen, en cada cas, una festa absolutament única i identificada amb els seus protagonistes. La seva especialització facilita que tinguin cura dels detalls típics de cada celebració.
 
 
Així, en el cas dels casaments gestionaran amb facilitat des del lloguer del cotxe, limusines, carruatge de cavalls, cotxe d’època… que sigui necessari per fer més espectacular l’arribada de  la núvia, fins al reportatge fotogràfic i audiovisual més idoni per a cada tipus de casament o la música amb què cada parella voldrà gaudir un cop acabat el banquet.
 
A les comunions, probablement, l’element estrella podrà ser una actuació infantil que també es triarà en consonància amb la personalitat del petit protagonista. Així des de mags a pallassos, passant per ballarins o DJ’s adequats a l’edat dels convidats, seran detalls que segur que faran les delícies dels petits. Probablement el client que donarà menys feina, com a tal serà el protagonista d’un bateig, encara que seran els pares qui s’ocuparan que els experts el converteixin en l’epicentre de la festa.
 
En definitiva, mil i una excuses per convertir el gran dia en un dia de somni que serà difícil d’oblidar.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.