Pànxing Bages

17, gener del 2021

17, gener del 2021

Cultura – Bages

El Teatre Conservatori de Manresa ja té nova data per a la comèdia ‘Kràmpack’

Bages
kràmpak

Font: Kursaal


Aquest muntatge es va haver de suspendre el passat 14 de novembre amb motiu de les restriccions per frenar la Covid-19

El Teatre Conservatori de Manresa ja té nova data per a la comèdia ‘Kràmpack’, que es podrà veure el dia 5 de desembre a les 20 hores. L’obra està protagonitzada per Àlex Ferré, Mikel Iglesias, Jaume Casals i Lídia Casanova i es va haver de suspendre el passat 14 de novembre. El Kursaal ja s’ha posat en contacte amb les persones que tenen entrades d’aquest espectacle.

Kràmpack és el debut com a dramaturg de Jordi Sànchez. Així, torna a la cartellera després de més de vint anys sense ser-hi present, dirigida per Pep Anton Gómez.

El Pau, el Xavi i el José Luis han decidit anar a viure junts. El pis té quatre habitacions. Necessiten, per tant, una persona més: la Berta. Quin problema hi ha? La Berta és l’ex del Pau, i al Xavi i al José Luis els agrada. Tot i això, el Xavi i el Pau no s’hi estan de fer un Kràmpack de tant en tant. Només per passar-s’ho bé. De bon rotllo. Rotllo amic. No va de sexe, ni va d’amor… Oi que no?

Vells coneguts

Tanmateix, l’espectacle original, protagonitzat en el seu moment per Joel Joan, el mateix Jordi Sànchez, Mònica Glaenzel / Ester Formosa i Eduard Fernández, es va poder veure al teatre Conservatori l’any 1995.

Les entrades per veure ‘Kràmpack’ es poden comprar a taquilles del Kursaal, de dimarts a dissabte, d’11 a 13h i de 18 a 20:30h, o per internet a www.kursaal.cat. El preu general és de 20 euros, 18 euros amb el Carnet Galliner i majors de 65 anys i 6 euros pels menors de 25 anys.

Si t’ha agradat llegir la notícia El Teatre Conservatori de Manresa ja té nova data per a la comèdia ‘Kràmpack’, també et pot interessar Berga homenatja a Lola Creu, Josep Cuberas i Josep Noguera.

Compartir:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

Número 162
Pànxing Maresme

Número 162

Número 354
Pànxing Cerdanya

Número 354

Número 267
Pànxing Berguedà,
Bages i Solsonès

Número 267

Número 34
Pànxing Pirineus

Número 34

Número 95
SeeBarcelona

Número 95

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.