Pànxing Berguedà

29, maig del 2024

Search
Close this search box.

29, maig del 2024

Gastronomia – Berguedà

Berga per emportar

Berguedà
Imprimir
Berga promou la restauració a domicili a través d’una campanya a les xarxes socials titulada ‘Berga per Emportar’

Nova iniciativa

L’Ajuntament de Berga ha promogut una campanya de suport als establiments d’hostaleria i restauració de la ciutat per fomentar el servei de restauració a domicili entre els veïns i veïnes. La iniciativa consistirà en la posada en marxa d’un canal d’informació i difusió dels serveis dels bars i restaurants del municipi a través de les xarxes socials.

Compta amb la col·laboració de l’Associació d’Hostaleria i Turisme del Berguedà i Bergacomercial. La campanya s’anomena ‘Berga per Emportar’ i és una de les accions incloses en el Pla de Xoc de 2021 per apaivagar els efectes de la crisi econòmica i sanitària causada per la Covid-19.

Objectiu de la iniciativa

La campanya ‘Berga per Emportar’ té l’objectiu de dinamitzar un sector afectat per les restriccions d’activitat decretades per les autoritats per contenir la Covid-19. Des de l’inici de la pandèmia, els bars i restaurants han patit el tancament forçós durant diversos períodes de temps i també han vist restringit l’aforament i l’horari dels serveis prestats als locals.

Berga per emportar

Això ha comportat que els professionals del sector hagin adaptat els seus negocis i hagin desenvolupat el servei de menjar per emportar-se o l’entrega de menjar a domicili, entre d’altres.

Com funcionarà?

Els bars i restaurants interessats que ofereixin opcions per endur-se, podran formar part d’una comunitat aglutinada al voltant de les xarxes socials, concretament a Instagram. El perfil @BergaPerEmportar serà un altaveu digital per fer valdre el sector de la restauració i l’hostaleria.

Berga per emportar

Gràcies a les seves històries destacades, una per cada establiment, els restaurants i bars de Berga podran comunicar els seus horaris, menús i tot allò que creguin interessant que els clients coneguin.

Disseny de la campanya: Llibres gràfics d’Ermínia Altarriba i Anna Escobet

Si t’ha agradat la notícia Berga per emportar, també et pot interessar Diferències entre Vins Dolços Naturals i Vins Naturalment Dolços.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.