Pànxing Berguedà

4, març del 2024

Search
Close this search box.

4, març del 2024

Gastronomia – Berguedà

VIEER FEST 2022

Berguedà
Cartell Vieer Fest
El proper 15 de maig arriba una nova edició del Vieer Fest, la mostra de patrimoni industrial, cervesa artesana, vi, gastronomia i producte de proximitar que promou l'Ajuntament de Puig-reig. Després de quatre exitoses edicions, on els organitzadors van poder reunir més de 1000 visitants cada any, el Vieer Fest, es consolida i segueix fent passos ambiciosos.

Enguany, després de passar per les entranyes de l’antiga fàbrica de Cal Casas, i de l’obligat parèntesi de dos anys a causa de la Covid19, el Vieer Fest es trasllada a l’Ametlla de Merola, una colònia industrial plena de vida i activitat cultural, on els seus veïns i veïnes dues a terme una impagable tasca de preservació de les tradicions i el patrimoni.

Enguany es dona un pas endavant i creix amb més espais, més elaboradors, més activitat i més integració amb la colònia. Els organitzadors, juntament amb els veïns de l’Ametlla de Merola, han dissenyat un programa d’activitats que es podrà gaudir d’11h30 a les 15h i de les 17h a 20h30 en diferents espais de la colònia.

La llista d’actuacions en directe serà extensa, incloent mostres del patrimoni cultural que es conserva ben viu a l’Ametlla de Merola.

Una vegada més, la cervesa artesana serà un dels puntuals de la mostra amb la participació de diferents eleaboradors: Grenyut, Senglaris, Espina de Ferro, Els Minairons, Hoppit i Factoria Ebrewine.

vieer

La gastronomia també hi serà present amb la participació de propostes locals. Els restaurants: Ca la Quica i la Forkilla, els forn de pa El Crostó, la cansaladeria Cal Feliu i una formatgeria.

S’habilitaran unes zones de pàrquing a diferents punts de la colònia. Tot i així, els organitzadors animen a acostar-se a l’Ametlla de Merola caminant, seguint la Ruta de les Colònies o a compartir cotxes epr tal que la mostra sigui sostenible i respectuosa amb l’entorn.

Podeu trobar més informació i totes les novetats a Instagram i Facebook!

Si t’ha agradat llegir VIEER FEST 2022, també et pot interessar llegir Cuina de la Caça i la Tòfona del Berguedà.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.