Pànxing Bages

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Nens i joves – Bages

Sant Vicenç programa una jornada d’educació viària en el marc del dia sense cotxes

Bages
educació
Aquest dimecres la Plaça Clavé acollirà un circuit en què es promourà la mobilitat sostenible i l'educació viària.

Sant Vicenç de Castellet s’apunta al Dia sense cotxes aquest dimecres amb una jornada d’educació viària a la plaça Clavé. L’alumnat de primària de les escoles del municipi participarà d’un seguit d’activitats en què es promourà la mobilitat sostenible i l’ús de la bicicleta en aquells desplaçaments quotidians. L’acció comptarà amb la col·laboració de diferents col·lectius de sectors i edats diferents entre els quals hi haurà el Casal de Joves El RKÓ, la Policia Local, els voluntaris de Protecció Civil i el grup de caminades saludables del mateix CAP.

L’alumnat de secundària de 3r d’ESO participarà d’un concurs de murals de temàtica ambiental en què es valorarà, entre d’altres aspectes, el missatge ambiental i també s’organitzarà una gimcana de la bici al carrer Alfons XIII. Els joves hauran de recórrer el municipi resseguint els punts on hi ha aparcaments per a bicicletes on hauran de completar diferents proves. La plaça Clavé estarà tallada al trànsit durant tot el matí.

El Dia sense cotxes s’organitza en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat amb la voluntat de conscienciar la ciutadania de la importància de tenir cura pel medi ambient i promoure l’ús de la bicicleta i la mobilitat a peu a l’interior dels municipis.

Font: Regió7

Si t’ha agradat llegir la notícia Sant Vicenç programa una jornada d’educació viària en el marc del dia sense cotxes, també et pot interessar llegir Sallent reorienta el programa de formació de joves cap a l’horticultura.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.