Pànxing Berguedà

24, maig del 2024

Search
Close this search box.

24, maig del 2024

Notícies – Cerdanya Berguedà

72a edició del Descens Infantil de La Molina

Cerdanya Berguedà
Cece
Amb l'arribada de l'any nou arriba també una de les tradicions més arrelades a l'estació d'esquí de La Molina. Un gran nombre de famílies es reuniran a la Pista Llarga per participar en l'emblemàtic "Descens Infantil de La Molina".

El dia 1 de gener del 2023, el Descens Infantil de La Molina arribarà a la seva 72a edició, i de nou, famílies senceres es reuniran per gaudir d’una cursa protagonitzada per infants en edats compreses entre els pocs mesos i els 6 anys.

Pares, mares i petits utilitzaran tota mena d’enginys per poder prendre part a la sortida i completar el tradicional traçat que suposarà un dels primers reptes de l’any.

Aquesta cursa l’organitza cada any un grup voluntari de persones vinculades a La Molina juntament amb la col·laboració de l’Escola Poliesportiva, la mateixa estació d’esquí de La Molina i l’Ajuntament d’Alp.

Es tracta d’un esdeveniment amb una història entranyable que es remunta al 1950, quan es va celebrar per primera vegada. Des de llavors, i només interrompuda per la pandèmia, el dia 1 de gener es tornarà a convertir en la cita més festiva de l’esquí a La Molina.

Informació, reglament i inscripcions (limitades) a www.descensinfantil.cat.

Si t’ha agradat llegir la notícia 72a edició del Descens Infantil de La Molina, també et pot interessar llegir El Museu de Llívia finalitza el primer esborrany del projecte de l’exposició dedicada a la frontera.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.