Pànxing Bages

21, febrer del 2024

Search
Close this search box.

21, febrer del 2024

Notícies – Bages

88ª Fira de Tardor de Navàs

Bages

La Fira de Tardor d’enguany més cultural que mai!

Un any més arriba la 88ª Fira de Tardor de Navàs, aquest any greument afectada per la situació sanitària que ha patit el nostre país. Així doncs, davant d’aquesta situació, s’han hagut de reinventar, en una decisió que no ha estat gens fàcil.

Són conscients que tot i la importància que té aquesta fira, tant per l’impacte econòmic com per la preservació del nostre patrimoni gastronòmic, cultural i històric, per damunt de tot hi ha la seguretat i la salut de les persones visitants d’aquesta fira, i és per això que totes les activitats programades han estat consensuades amb els i les delegades dels establiments del municipi. És per això que volen agrair la implicació de totes aquestes persones en el treball que fan i l’ajuda que ofereixen.

A la Fira de Tardor d’aquest any hi haurà actuacions i espectacles que ja van ser contractats per la Fira de Primavera. Creuen que malgrat que han de fer una aposta ferma cap a la promoció del comerç, restauració, indústria i persones autònomes del municipi, hi ha moltes altres formes de fer-ho que no sigui només en la festivitat de les fires i estan treballant cap aquesta direcció.

Un tastet del programa

Tant dissabte 17 com diumenge 18, d’onze a una del migdia, podreu gaudir de la jornada de portes obertes per visitar el centre enoturístic del Pla de Bages.

Als carrers del poble, també el dissabte, podreu trobar parades al carrer a partir de les nou del matí. Tanmateix, els més menuts gaudiran amb les activitats infantils com Jugantots, Jugacirc Ludoteca, pensat per nenes i nens de 0 a 5 anys.

Podrem gaudir també de tres obres teatrals de petit format ben diferents entre elles. Hi haurà música, amb els concerts de la Cobla Lluïsos de Taradell i el grup encapçalat pels germans Júlia i Pau Serrasolas, Ginestà.

El programa sencer el podeu consultar en aquest enllaç i cal recordar que les activitats es poden veure afectades en funció de la meteorologia i/o imprevistos derivats de la covid-19.

Si t’ha agradat llegir 88ª Fira de Tardor de Navàs, també et pot interessar Berga se suma a la commemoració de l’Any Perucho.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.