Pànxing Bages

20, juny del 2024

Search
Close this search box.

20, juny del 2024

Notícies – Bages

Ara més que mai, vins de proximitat

Bages
El comerç i el producte de proximitat

La majoria dels cellers de la DO Pla de Bages han vist aturades totes les seves vendes ja que el sector on proveeixen majoritàriament els seus productes, el de la restauració i botigues especialitzades, ha aturat completament la seva activitat a causa del covid19.

El treball de la vinya però, continua. Als municipis de la DO Pla de Bages ja es pot veure com brota la vinya i els cellers segueixen amb la seva feina a la vinya i al celler, cuidant el paisatge que esperem que puguem tornar a gaudir quan tot hagi passat. Mentrestant, podeu seguir trobant els seus productes online i a les botigues i supermercats que romanen oberts.

Dins d’un clima continental mediterrani de mitja muntanya, el Bages disposa de les condicions idònies per al conreu vinícola: un excepcional microclima, una pluviositat escassa i una forta oscil·lació tèrmica, a més d’un sòl franc argilós i calcari.

Els seus vins queden impregnats amb notes balsàmiques d’espígol, farigola i romaní. Aquestes plantes aromàtiques que poblen els boscos de pins, roures i alzines envolten les vinyes.

Aquestes peculiaritats fan del Bages una zona òptima per a l’obtenció de vins de gran identitat.

Aquests dies, cal quedar-se a casa, i des de casa, continuem cuidant la nostra pagesia. Ara més que mai, cal comprar amb responsabilitat i triar productes de proximitat.

Consulteu els punts de venda dels vins amb #dopladebages a la nostra web www.bopladebages.com

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.