Pànxing Bages

29, maig del 2024

Search
Close this search box.

29, maig del 2024

Notícies – Bages

Arriba el Festival de Música Clàssica de Sant Fruitós de Bages

Bages
Arriba el Festival de Música Clàssica de Sant Fruitós de Bages

Arriba el Festival de Música Clàssica de Sant Fruitós de Bages i amb ell un espai de difusió de qualitat.

El Festival de Música Clàssica de Sant Fruitós de Bages se celebra des de l’any 1995. Des dels seus inicis ha seguit una línia de creixement permanent.

La consolidació del Festival és deu de forma especial al reconeixement del públic, la col·laboració de les institucions i, molt important, per la participació d’empreses i patrocinadors privats.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages en el marc de la seva programació cultural anual destina una part dels seus recursos al finançament d’aquest Festival.

Breu repàs de la seva història

Les dues primeres edicions del Festival es van fer a l’Església Parroquial de Sant Fruitós. A partir de la tercera edició el Festival va passar a desenvolupar-se a l’Església del Monestir de Sant Benet de Bages i al Teatre Casal Cultural. Amb l’inici de les obres de restauració del conjunt de Sant Benet de Bages, el festival es trasllada l’any 2001 al Mas de Sant Iscle i així serà fins l’any 2015.

L’any 2016 el festival es trasllada al conjunt monumental del Monestir de Sant Benet, dins del complex conegut com a Món Sant Benet. Aquest trasllat suposa un nou impuls pel festival, i és que al programa de bona música, també s’hi afegeix l’interès per visitar un indret monumental com el Monestir de Sant Benet. En els darrers anys aquest monestir ha esdevingut un autèntic pol d’atracció turística.

Programa edició 2020

9 Juliol 2020

Concert Online. Amb aquest concert s´inaugurarà un nou projecte dins del nostre festival: el d’Artista Emergent. Amb aquesta idea, cada estiu es programarà un jove artista talentós, apadrinat i compartint escenari amb un artista de llarga trajectòria. És una manera de recolzar als joves artistes i ajudar-los a promocionar-se i inserir-se en el món professional.

 

16 Juliol 2020

Al MÓN SANT BENET a les 22:15h. Concert amb JOSEP BROS, tenor, MARIA MIRÓ, com a soprano, i MARCO EVANGELISTI al piano.

 

23 Juliol 2020

Al MÓN SANT BENET a les 22:15h, concert amb MIREIA PINTÓ, mezzosoprano, SÍLVIA BEL, actriu, i l’ORQUESTRA DE CAMBRA TERRASSA 48.

 

30 Juliol 2020

Concert al MÓN SANT BENET a les 22:15h amb COR JOVE NACIONAL DE CATALUNYA i LLUÍS VILAMAJÓ com a director.

 

Més informació i venda d’entrades a: http://www.festivalsantfruitos.com

Altres articles

Si t’ha agradat llegir Arriba el Festival de Música Clàssica de Sant Fruitós de Bages potser t’interessa llegir l’agenda de la Revista Pànxing Berguedà Bages i Solsonès.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.