Pànxing Bages

19, abril del 2024

Search
Close this search box.

19, abril del 2024

Notícies – Bages

Bages Impuls fa públiques diverses reclamacions

Bages
L'associació Bages Impuls fa públiques diverses reclamacions en un manifest (Captura web).

Bages Impuls fa públiques diverses reclamacions en un manifest. Entre aquestes demana al govern espanyol que es faci càrrec de la despesa fixa de les empreses mentre estan tancades. També volen que se’ls facilitin crèdits a interès zero i a retornar en cinc anys amb el primer de carència.

L’associació turística Bages Impuls fa públiques diverses reclamacions en un manifest publicat al seu web corporatiu. L’Associació reclama que el govern espanyol es faci càrrec, i a fons perdut, de la despesa fixa de totes les empreses que han hagut de tancar com a conseqüència del confinament provocat per la crisi sanitària. Això vol dir, entre d’altres, fer-se càrrec del cost laboral, les quotes d’autònoms o les hipoteques.
D’altra banda, també volen que l’administració faciliti crèdits a interès zero i a retornar en cinc anys amb el primer de carència a empreses que han hagut de tancar per poder cobrir la despesa variable (proveïdors) i assegurar-los liquiditat. L’associació també demana que el govern derogui el decret que els va obligar a tancar “en la major brevetat possible” seguint un pla d’actuació per fases clarament definit.

A criteri de Bages Impuls, “no es pot tenir empreses no essencials obertes i d’altres tancades, ja que els sector econòmics es necessiten”, han apuntat.

Per últim, també demanen que en l’etapa inicial quan l’activitat econòmica es reprengui, aquestes mesures continuïn vigents d’una forma “variable”. Això hauria de ser així en la mesura que cada empresa vagi incrementant la facturació, “fins arribar als valors d’abans de la crisi sanitària o fins a la desaparició de les limitacions imposades per les mesures de prevenció i seguretat específiques per a cada sector i a la població en general”.

El manifest s’obre als suports d’entitats i empreses de diferents sectors. L’associació es posa a disposició de les administracions públiques per debatre’l i intentar consensuar les millors solucions possibles per fer front comú a la crisi.

ACN Sallent
Altres articles
Si t’ha agradat llegir Bages Impuls fa públiques diverses reclamacions potser t’interessarà llegir C-16 gratuïta entorn de Manresa

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.