Pànxing Berguedà

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Notícies – Berguedà

El Berguedà rep 35 distintius de compromís per la sostenibilitat Biosphere

Berguedà
logo-biosphere-commited-entity-1-2_0
Actualment, el Berguedà és la segona comarca de Catalunya amb més distintius per la sostenibilitat Biospshere. Les empreses que s'adhereixen fan un procés anual de millora dels seus equipaments per tal d'enfocar-los cap a una visió més sostenible.

El passat 7 de maig, la Cambra de Comerç de Barcelona ha lliurat els distintius del Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere en el HugDigital, que es va emetre via streaming i en el que 35 empreses i entitats van rebre aquesta distinció.

En declaracions, Lluís Vall, president de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà afirma que “Un any més el Berguedà aposta clarament per significar-se cap a un model sostenible. El segell biosphere certifica que les dinàmiques internes compleixen amb els requisits cap a una transició amable amb el nostre planeta. És un plaer que agents privats i públics busquin complir i ser reconeguts amb aquest segell”.

Sostenibilitat- HubDigital de la Cambra de Comerç de Barcelona Foto: Diputació de Barcelona
HubDigital de la Cambra de Comerç de Barcelona Foto: Diputació de Barcelona

Distintius per la sostenibilitat

Els distintius per la sostenibilitat Biosphere són un reconeixement que s’entreguen a les empreses, entitats i serveis que demostren una gestió responsable i fomenten un model de negoci sostenible i segur.

Aquesta distinció, impulsada per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà a la comarca ha estat atorgada a 7 entitats públiques, 18 empreses privades, 8 recursos turístics i 2 entitats sense ànim de lucre del Berguedà.

Actualment, el Berguedà és la segona comarca de Catalunya amb més distintius per la sostenibilitat Biospshere. Les empreses que s’adhereixen fan un procés anual de millora dels seus equipaments per tal d’enfocar-los cap a una visió més sostenible.

Biosphere

Si t’ha agradat llegir la notícia El Berguedà rep 35 distintius de compromís per la sostenibilitat Biosphere, també et pot interessar Voluntaris impulsen de manera pionera el Dret a l’Acompanyament Afectiu DA+, per ser incorporat com a Dret Humà Universal

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.