Pànxing Berguedà

12, juliol del 2024

Search
Close this search box.

12, juliol del 2024

Notícies – Berguedà

Nou Circuit Permanent d’Orientació a Montclar, al Berguedà

Berguedà
montclar
El COB ha dinamitzat el Circuit Permanent d’Orientació i el Consell Comarcal del Berguedà i l’Ajuntament de Montclar l’han subvencionat. Compta amb 20 fites repartides pel mapa, ubicades en el terreny de forma permanent, oferint així una activitat que està disponible durant tot l’any que permet descobrir l’entorn de Montclar

Font: Club Orientació Berguedà / Ajuntament de Montclar


Aquest cap de setmana s’ha estrenat un nou Circuit Permanent d’Orientació al municipi de Montclar, que ha estat subvencionat per l’Ajuntament i el Consell Comarcal del Berguedà. El Club Orientació Berguedà (COB) n’ha dissenyat i dinamitzat l’equipament.

Un Circuit Permanent d’Orientació és una instal·lació esportiva a l’aire lliure que, a partir d’un mapa molt detallat de la zona, s’ha de localitzar tot un seguit de punts de control repartits pel terreny (estaques de fusta amb el senyal de fita). En aquest cas hi ha 20 fites repartides amb tres possibles recorreguts a la zona de bosc: un de llarg, un de mitjà i un de curt perquè sigui adequat per a tots els participants.

La peculiaritat d’aquesta activitat és que es pot realitzar de forma individual o per equips, però està disponible els 365 dies de l’any, oferint així una facilitat molt gran per als participants. En aquest cas, i gràcies als promotors del Circuit Permanent, s’ha aconseguit que sigui una activitat gratuïta, ja que els mapes es poden descarregar des del web de l’Ajuntament. Tot i que també es pot comprar en paper, per un euro, a l’ajuntament i al restaurant de Montclar. A més, també hi ha 3 recorreguts extres de Microsprint a dins del nucli urbà, molt curtets i entretinguts, oferint així encara més possibilitats per als participants i una activitat extra per a tots aquells que ho prefereixin.

Circuit permanent d'orientació Montclar
Circuit Permanent d’Orientació Montclar

Aquest Circuit Permanent d’Orientació de Montclar és el setè equipament d’aquestes característiques que ha muntat el COB, tots ells a les comarques del Berguedà i el Bages.

Per més informació i per descarregar els mapes: https://www.montclar.cat/turisme/activitats-/circuit-dorientacio/

Si t’ha agradat llegir la notícia Nou Circuit Permanent d’Orientació a Montclar, al Berguedà, també et pot interessar llegir L’ADBerguedà crea 31 catàlegs d’activitats amb guia.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.