Pànxing Bages

12, abril del 2024

Search
Close this search box.

12, abril del 2024

Notícies – Bages

ExpoBages 2020 no es farà en la data prevista

Bages
20190518 Expobages fira de l'Ascensio Ascensio

ExpoBages 2020 no es farà en la data prevista però s’estudia poder-la celebrar més endavant. L’organització voldria que la Fira esdevingués un estímul per a la reactivació econòmica, un cop s’hagi superat l’epidèmia de Coronavirus

ExpoBages 2020 no es farà

ExpoBages 2020 no es farà en les dates en què estava previst, els dies 15, 16 i 17 de maig, a conseqüència de l’epidèmia de coronavirus. La incertesa que hi ha en aquests moments sobre com evolucionarà la situació fa impossible que la Fira es pugui organitzar en les condicions adequades. Malgrat tot, els organitzadors –Ajuntament de Manresa, Fundació Turisme i Fires de Manresa i la comissió organitzadora- valoren la possibilitat de celebrar-la en una nova data i convertir-la en un estímul per a la reactivació econòmica un cop superada l’epidèmia.

ExpoBages havia de celebrar enguany els seus 40 anys d’història i per aquest motiu s’estava treballant en diferents propostes. La idea era posar en valor la trajectòria d’una de les fires més històriques de la Catalunya Central. A la vegada, els organitzadors aposten per donar continuïtat i potenciar encara més algunes de les propostes iniciades en la passada edició i que van tenir una molt bona acollida per part del públic. És el cas, per exemple de l’espai dedicat a les noves tecnologies, englobades en l’anomenada indústria 4.0. També l’apartat gastronòmic, que en l’edició 2019 va estar centrat en l’alimentació saludable.

En les pròximes setmanes, superat el període de confinament, l’organització valorarà les diferents opcions per reprogramar-la.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.