Pànxing Bages

20, maig del 2024

Search
Close this search box.

20, maig del 2024

Notícies – Bages

Festa Major de Manresa 2020

Bages
Festa Major de Manresa 2020

Tots els actes tindran una capacitat limitada i controlada, i caldrà reserva prèvia per participar-hi

La Festa Major de Manresa 2020 estarà, com moltes altres celebracions, marcada per la covid-19. El programa ha quedat reduït a cinc dies, del dijous 27 d’agost al dilluns 31. Tanmateix, els actes que recull poden variar fins a l’últim moment. Ara per ara, aquest és el llistat d’activitats previst que podeu consultar en aquest enllaç.

Tots els actes tindran una capacitat limitada i controlada, i caldrà reserva prèvia per participar-hi. En la majoria de casos s’haurà de sol·licitar a la pàgina espectacles.manresa.cat a partir del dia 20 d’agost, i en altres, a la pàgina web del Kursaal o a les taquilles del teatre.

Mesures extraordinàries

L’Ajuntament de Manresa recorda que l’ús de mascareta és obligatori per accedir als espais i al llarg de tot el temps que hi estigueu.

A l’entrada es disposarà de gel hidroalcohòlic per rentar-nos les mans. Si no es té entrada anticipada i hi ha espai lliure, s’haurà d’omplir un formulari amb les dades personals per tal de complir l’obligatorietat de col. laborar amb el rastreig dels possibles casos de Covid-19. L’entrada i sortida a les activitats estarà senyalitzada. Caldrà seguir en tot moment les indicacions del personal acreditat.

Si t’ha agradat llegir l’article Festa Major de Manresa 2020, també et pot interessar l’agenda d’activitats que trobaràs al Pànxing Berguedà, Bages i Solsonès 261

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.