Pànxing Berguedà

20, maig del 2024

Search
Close this search box.

20, maig del 2024

Notícies – Berguedà

Gala de Queralt 2022

Berguedà
20220831_GalaQueralt

Berga celebrarà una nova edició de la Gala de Queralt amb una programació d’activitats religioses i culturals que es faran del 31 d’agost al 8 de setembre.

Els dies previs a la celebració de la gala hi haurà misses diàries al santuari (18 h). Per accedir al santuari, hi haurà servei d’autobús amb sortida des del passeig de la Pau (17:15 h).

Enguany, l’organització ha incrementat la programació els dies de la novena amb diferents propostes culturals com per exemple: conferències, taules rodones, concerts, sardanes, visites guiades i la projecció d’una pel·lícula de Benet Boixader sobre el 25è aniversari de la Coronació de la Mare de Déu, entre d’altres.   

El 8 de setembre se celebrarà la Gala de Queralt. L’esdeveniment començarà amb una missa a la cova de la troballa (9 h). Posteriorment, hi haurà sardanes amb la Cobla Pirineu (10:30 h) i missa solemne (11:30 h) al santuari amb cants a càrrec de l’Orfeó Berguedà, parlaments dels capitans i capitanes i homenatge a les víctimes de la Covid-19 a càrrec d’Òmnium Cultural del Berguedà. En acabar la cerimònia, hi haurà sardanes amb la Cobla Pirineu.  

Els capitans i capitanes de l’edició d’enguany són: Anna Montañà, Jordi Artigas, Júlia Vegas, Pol Navarro, Montserrat Magrané, Jordi Royo, M. Isabel Macarro i Enric Barrios.

Els actes de la Gala de Queralt estan organitzats pels capitans i capitanes de Queralt, l’Ajuntament de Berga, el Santuari de Queralt i la col·laboració d’Amalgama7.

Font: Ajuntament de Berga

Si t’ha agradat llegir la notícia Gala de Queralt, també et pot interessar llegir Puig-reig estrena la ruta dels Templers i Obrers per donar a conèixer el patrimoni del municipi.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.