Pànxing Berguedà

14, juny del 2024

Search
Close this search box.

14, juny del 2024

Notícies – Berguedà

Hostaleria i Turisme del Berguedà renova la junta directiva amb Sílvia Culell al capdavant

Berguedà
IMG_20230619_174144
L’equip està format per persones de diversos àmbits del sector de l’hostaleria i el turisme de la comarca amb l’objectiu de mantenir les campanyes ja iniciades i ampliar-les

Hostaleria i Turisme del Berguedà renova la junta directiva. El fins ara president, Jordi Badia, del restaurant La Cabana, deixa el càrrec i passa el relleu a Sílvia Culell, propietària del restaurant La Barana. La nova junta combina experiència amb cares noves amb l’objectiu de continuar treballant per representar un dels sectors motors del Berguedà com és el de l’hostaleria i el turisme.

Manel Sousa, del restaurant Cal Marsalet, ocupa el càrrec de vicepresident; Joan Casals, de l’hotel-restaurant El Recó de l’Avi, és el secretari; i Guillem Obradors, del càtering Les Alzines, és el tresorer. Com a vocals formen part de la junta Remei Escolies, del restaurant Els Roures; Albert Palau, d’Indòmit; i també Jordi Badia, de La Cabana. La nova presidenta, Sílvia Culell, ha explicat que properament poden afegir-se nous vocals per ampliar la representació d’aquesta junta.

El mes de maig va iniciar-se el procés electoral per la renovació de la junta, tal i com marquen els estatuts de l’entitat. La candidatura encapçalada per Sílvia Culell ha estat la única presentada, i un cop validada per unanimitat, s’ha proclamat automàticament com a nova junta de l’entitat.

El president sortint, Jordi Badia, ha volgut agrair a totes les persones que han treballat a dins i fora de l’associació durant els darrers anys, i més, tenint en compte l’època difícil viscuda amb la pandèmia de la Covid-19. Ha recordat la feina realitzada com és la campanya de la Cuina de la caça i la tòfona amb el sopars maridatges, la campanya de la Cuina del Bolet o la Nit del Turisme, entre d’altres accions, i ha encoratjat a la nova junta a seguir treballant, per consolidar-les i ampliar-les.

La nova presidenta, Sílvia Culell, ha explicat que la voluntat és seguir amb la línia impulsada en els darrers anys i una de les novetats crear comissions per poder treballar de manera col·lectiva amb responsables de cadascuna de les àrees. 

Font: Associació d’Hostaleria i Turisme del Berguedà

Si t’ha agradat llegir la notícia Hostaleria i Turisme del Berguedà renova la junta directiva amb Sílvia Culell al capdavant, també et pot interessar llegir Firhàbitat a punt: 50 expositors i un programa d’activitats per a professionals i públic general.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.