Pànxing Bages

19, maig del 2024

Search
Close this search box.

19, maig del 2024

Notícies – Bages

kit anticovid-19 per al comerç de Sant Fruitós de Bages

Bages
Creat un kit anticovid-19 per al comerç de Sant Fruitós de Bages (Foto: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages).|kit de seguretat per al comerç de Sant Fruitós de Bages

Creat un kit de seguretat per al comerç local de Sant Fruitós de Bages. Inclou material de prevenció i assessorament per tal que puguin obrir portes amb les màximes mesures de seguretat i higiene.

 

kit de seguretat per al comerç de Sant Fruitós de Bages
Post del kit de seguretat per al comerç de Sant Fruitós de Bages

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages entregarà, a partir de dilluns, un kit amb material de protecció a tots els establiments comercials. Inclourà guants de làtex, un paquet de mascaretes, gel hidroalcohòlic, una pantalla frontal i, fins i tot, dues cadires. Aquestes cadires hauran de portar una identificació de reserva per a la gent gran per tal de col·locar-les fora de l’establiment quan els clients esperin.

També se’ls facilitarà un cartell informatiu, per a col·locar al local, amb recomanacions i normativa per a la consulta dels clients. En paral·lel, el consistori oferirà la possibilitat de realitzar una formació gratuïta on s’explicaran tots els procediments de seguretat i mesures necessàries dels diferents sectors comercials.

Qüestionari per avaluar la seguretat

Dins aquesta mateixa acció, els comerços trobaran un document, en forma de checklist, per tal d’autoavaluar el seu negoci i comprovar si estan complint totes les mesures organitzatives, de distanciament i de neteja i desinfecció que s’han de dur a terme. Amb aquest qüestionari els establiments comercials podran conèixer quins aspectes de la normativa establerta compleixen i en quins necessiten millorar. En el mateix document se’ls facilitarà un correu electrònic de contacte per tal de resoldre dubtes sobre aspectes concrets de cada establiment.

Els comerços que vulguin disposar d’aquest paquet a mesura que reobrin el seu establiment, poden passar-lo a recollir a partir del proper dilluns 11 de maig a l’ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

Per tal d’acabar de donar seguretat als comerciants en la seva reobertura, l’Ajuntament ofereix la possibilitat de realitzar una formació gratuïta.

Altres articles

Si t’ha agradat llegir aquesta notícia kit anticovid-19 per al comerç de Sant Fruitós de Bages potser també t’interessa llegir Manresa promou el comerç amb la campanya ‘Tornarem si tu tornes’.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.