Pànxing Bages

21, abril del 2024

Search
Close this search box.

21, abril del 2024

Notícies – Bages

La Fira d’Ocupació del Bages queda ajornada

Bages
Captura de pantalla 2020-04-01 a las 18.29.33
Queda ajornada la Fira d'Ocupació del Bages que s'havia de fer el 16 d'abril al Museu de la Tècnica a causa de l'emergència sanitària del Coronavirus. 

Queda ajornada la Fira d’Ocupació del Bages que s’havia de fer el 16 d’abril al Museu de la Tècnica a causa del Coronavirus. La Cambra i l’Ajuntament de Manresa treballen per buscar una nova data per fer-la durant aquest any 2020

La tercera edició de la Fira de l’Ocupació del Bages, que s’havia de celebrar el 16 d’abril, ha quedat ajornada a conseqüència de la situació provocada per l’epidèmia de coronavirus. Malgrat tot, la Cambra i l’Ajuntament de Manresa treballen per poder-la fer en una nova data al llarg d’aquest any 2020.

Enguany, la fira passava de l’Anònima al Museu de la Tècnica per guanyar espai. Calia  donar resposta al creixent nombre d’empreses, candidats i activitats paral·leles que estava previst que hi hagués. A més a més la fira ja tenia confirmada la presència d’una vintena d’empreses.  Si bé és cert, que el període d’inscripció continuava obert i s’esperava superar la trentena que hi van participar en l’edició passada.

El principal objectiu de la Fira de l’Ocupació és posar en contacte empreses que necessiten contractar nous professionals amb persones que busquen feina. Durant la jornada, els candidats poden portar els seus currículums i parlar amb els responsables de recursos humans de les diferents empreses. D’aquesta manera els permet conèixer els perfils professionals que necessiten i informar-se dels seus processos de selecció.

La Fira de l’Ocupació del Bages està organitzada per la Cambra de Comerç de Manresa en el marc del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) i l’Ajuntament de Manresa a través del Centre d’Iniciatives per a l’Ocupació (CIO) i l’Oficina Jove.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.