Pànxing Bages

12, abril del 2024

Search
Close this search box.

12, abril del 2024

Notícies – Bages

Manresa manté oberts el CIO i el CEDEM

Bages
Manresa manté oberts CIO i CEDEM

L’Ajuntament de Manresa manté oberts CIO i CEDEM però ho fa via online”. Tot i que els dos centres romanen físicament tancats, mantenen gran part dels  serveis d’atenció en línia, en horari matinal de 10 a 13 h, i es faciliten números de telèfon i adreces electròniques per atendre les necessitats de cada usuari tant en matèria laboral i de formació com de suport i assessorament a l’emprenedoria i l’empresa.

L’Ajuntament de Manresa manté oberts CIO i CEDEM (el Centre d’Iniciatives per a l’Ocupació i el Centre de Desenvolupament Empresarial) tot i que són serveis d’atenció que s’exerceixen de forma telemàtica durant el període d’alarma a causa del coronavirus.

Aquests serveis online s’han donat a conèixer a través de les xarxes socials des de la primera setmana de confinament. En el cas del CEDEM, durant l’estat d’alarma, ha arribat als 1.000 seguidors, gràcies a les píndoles formatives que es fan cada setmana i que es retransmeten a través de la xarxa Instagram.

 Atenció en línia al CIO

El CIO fa atenció de dilluns a divendres de 10 a 13 h, trucant al 676 686 914; enviant missatges de WhatsApp i Telegram al mateix número; o bé a través del correu cio@ajmanresa.cat. Si es no pot contactar durant aquesta franja horària, es pot enviar un WhatsApp al 676 686 914 indicant l’horari que esteu disponibles i us atendran amb la major brevetat possible.

Serveis oberts virtualment

– Diagnosis ocupacionals i inscripció a la Xarxa Xaloc (per gaudir d’aquest servei en concret, cal disposar la possibilitat de realitzar videotrucades de WhatsApp o d’un compte a Skype)

– Actualitzacions d’itineraris

– Informació i assessorament en recerca de feina

– Inscripció a la Borsa de treball i a les ofertes

– Gestió d’ofertes per empreses i recerca de persones candidates

A més s’ha posat en marxa:

– Un nou servei d’Assessorament legal sobre drets laborals

–      Una borsa de treball especifica per geriatria i serveis sociosanitaris, coordinada amb la que han creat el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. De manera complementària a la inscripció a la borsa, es dona assessorament sobre la formació virtual que el SOC i el Consorci per a la Formació Continua ofereixen a les persones interessades en treballar a residències de gent gran.

D’altra banda, si ja sou usuàries o usuaris del servei i teniu una persona tècnica de referència podeu enviar-li la vostra consulta al seu email de contacte. Us respondrà amb la major brevetat possible.

També cal recordar que, al propi web de CIO Manresa, s’han posat a disposició un gran nombre de recursos d’utilitat per l’orientació laboral i la recerca de feina així com informacions d’interès relacionades amb la Covid-19.

Així mateix s’estan programant sessions d’orientació que s’oferiran a través d’eines de videotrucades i del canal de youtube del CIO. S’informarà d’aquesta programació a través del propi web i de les xarxes socials del CIO.

Atenció en línia al CEDEM

En relació al CEDEM es manté l’atenció de dilluns a divendres de 10 a 13 h, trucant  al telèfon 679 191 576; enviant missatges de WhatsApp i Telegram al mateix número; o bé enviant un correu electrònic a cedem@ajmanresa.cat

Els serveis que es mantenen virtualment són els següents:

  1. Serveis a la persona emprenedora:

–  Acompanyament i suport tècnic en l’elaboració del pla d’empresa

– Informació i orientació sobre formes jurídiques

– Informació i orientació sobre aspectes fiscals

–  Assessorament sobre aspectes legals, permisos i normatives

– Acompanyament i suport en la recerca de finançament

– Suport en la capitalització de l’atur

– Assessorament en la recerca d’ajuts i subvencions

– Programa Reempresa: Assessorament i suport en la compra-venda de negocis

2.- Informació i assessorament a l’empresa

–      Recerca d’informació especialitzada sobre els diferents àmbits del món empresarial (fiscal, comptable, laboral, comercial, normatives, etc.).

–      Informació i assessorament  sobre els aspectes bàsics de la gestió empresarial, finançament, ajuts i subvencions, anàlisi de viabilitat de projectes, etc

–      Programa Reempresa: Assessorament i suport en la compra-venda de negocis

Més opcions de contacte i serveis

Si ja sou usuàries o usuaris del servei i teniu una persona tècnica de referència, podeu enviar- la vostra consulta al seu correu electrònic de contacte. Us respondrà amb la major brevetat possible.

Al propi web del CEDEM es poden trobar recursos d’utilitat per autònoms, comerços i empreses així com informacions d’interès relacionades amb la Covid-19.

Finalment, cal recordar que s’estan programant sessions online d’interès per autònoms i empreses, de les que s’informa a través de les xarxes socials i el web del CEDEM.

Si t’ha interessat aquesta notícia Manresa manté oberts CIO i CEDEM potser també t’interessa la revista Pànxing Berguedà, Bages i Solsonès.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.