Pànxing Bages

23, abril del 2024

Search
Close this search box.

23, abril del 2024

Notícies – Bages

Manresa promou el comerç amb la campanya ‘Tornarem si tu tornes’

Bages
Manresa promou el comerç amb la campanya 'Tornarem si tu tornes'

Són temps difícils per al comerç local i cal que el teixit econòmic pugui comptar amb la complicitat dels habitants de la ciutat però també l’institucional. Per això l’Ajuntament de Manresa promou el comerç amb la campanya ‘Tornarem si tu tornes’.

Per donar visibilitat i posar en valor el comerç de proximitat, l’Ajuntament de Manresa promou el comerç amb la campanya ‘Tornarem si tu tornes‘. Per aquest motiu s’ha publicat un vídeo en què posa de relleu la importància de tornar al comerç local, quan pugui tornar a obrir, per fer costat a l’economia de la ciutat i la cohesió social. L’Ajuntament anima tothom a compartir el vídeo i, sobretot, a fer costat als establiments de Manresa. Una convit que ha de ser intens quan aquest pugui reobrir portes.

Posar en valor la importància del comerç local

En aquests dies de confinament, més que mai l’Ajuntament de Manresa vol donar visibilitat al comerç de la ciutat i posar en valor la riquesa que aporta al territori. També ho vol fer posant en valor les persones que amb el seu esforç diari ofereixen a la ciutadania tots els productes i serveis necessaris. “Manresa és una capital comercial i de serveis. Això aporta valor econòmic i social a la ciutat i hem de treballar conjuntament per tal de preservar-lo i que en puguem continuar gaudint”, afirma la regidora de comerç Núria Masgrau.

Una iniciativa de l’Àrea de Promoció Econòmica de Manresa

És per això que des de l’àrea de Promoció Econòmica de la ciutat, i d’acord amb les inquietuds recollides dels agents econòmics i associacions comercials del territori, el consistori local es proposa treballar per donar la visibilitat que es mereix tot l’actiu humà, econòmic i social. Ho fa inicialment amb la campanya “Tornarem si tu tornes”. Amb aquesta campanya es fa una crida a donar suport al comerç de la ciutat un cop pugui reobrir portes.

El vídeo recorda els avantatges de donar suport al comerç local. Tal com recorda la regidora Núria Masgrau, “el comerç ens aporta molt més que beneficis econòmics. És un element clau de cohesió social del barri. Dóna vida als carrers, dinamitza la ciutat, crea oportunitats i ocupació, llum i color, i ens il·lusiona amb les seves propostes”.

Una població interconnectada

Com és sabut, a Manresa i arreu, el comerç s’ha vist obligat a tancar per la crisi sanitària provocada pel Covid19. Això ha servit per veure l’efecte que faria la ciutat sense aquestes botigues obertes. És per aquest motiu que, amb la campanya, l’Ajuntament vol emplaçar tota la població que se senti interpel·lada a pensar en el conjunt. “Som una xarxa interconnectada per molts filaments invisibles, i quan un es trenca, lentament la trencadissa és més gran. Per sortir d’aquesta situació hem de provocar l’efecte invers. Reforçar filaments. Generar noves complicitats entre nosaltres i en el desenvolupament de l’activitat econòmica, trobant la manera de treballar conjuntament per a reactivar-nos i refer-nos de la situació”, explica la regidora de Comerç.

Amb la campanya, doncs, l’Ajuntament convida tothom a “tornar a casa”. El comerç de la ciutat tornarà si tothom hi torna. De fet, tal com es recorda també al vídeo, en el moment actual molts ja estan en disposició d’oferir el seu servei mitjançant web o les diverses xarxes socials.

Serveis a domicili

Igualment, es recorda que hi ha en marxa la plataforma web que el consistori ha treballat conjuntament amb la UBIC, www.comercobertmanresa.com, on es fa difusió dels establiments que estan oberts o que fan repartiment a domicili mentre dura l’actual situació de confinament. Es tracta d’una plataforma informativa i oberta a tot el comerç de Manresa, de manera que els establiments que encara no hi constin s’hi poden registrar automàticament a través de la mateixa web.

Compromís amb la ciutat

La regidora Núria Masgrau afirma que “esperem que del confinament en ressorgim sans i amb compromís envers la nostra ciutat i les persones que hi vivim, i amb les complicitats humanes i econòmiques que ens permetran refer-nos en el sentit més ampli possible de la paraula. Hem actuat i continuem actuant per la crisi sanitària; actuem doncs també per la crisi econòmica, tot emplaçant-nos a consumir al nostre comerç local”.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/QtQ8KySgXUs” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Vegeu aquí el vídeo de la campanya “Tornarem si tu tornes”.

 

Si t’ha interessat aquesta notícia Manresa promou el comerç amb la campanya ‘Tornarem si tu tornes’ potser també t’interessa la revista Manresa manté oberts CIO i CEDEM.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.