Pànxing Bages

24, abril del 2024

Search
Close this search box.

24, abril del 2024

Notícies – Manresa

Manresa serà un clam el dimecres 1 d’abril

Manresa
Manresa serà un clam|
MANRESA SERÀ UN CLAM iniciativa que s'ha organitzat per demà dimecres dia 1 d'abril ja té el suport de 61 entitats i organitzacions municipals

La iniciativa MANRESA SERÀ UN CLAM que s’ha organitzat per demà dimecres dia 1 d’abril ja té el suport de 61 entitats culturals i esportives, escoles i instituts, associacions de veïns i organitzacions diverses.

Manresa serà un clam

La proposta convida als manresans i manresanes a sortir a les 12:27 h durant 5 minuts als balcons, finestres i terrats amb un aparell de ràdio. Es recomana NO UTILIZAR MÒBILS, ja que tenen un retard de 6 o 7 segons. Així mateix, caldrà sintonitzar a Ràdio Manresa 95.8 FM o una de les seves emissores Cadena Dial 106.8 FM, 40 Principals 91.7 FM o 40 CLÀSSICS 100.6 FM.

A les 12:27 h caldrà apujar el volum de l’aparell al màxim, sense que distorsioni. Llaors, en aquell moment sonarà la cançó ‘CORREN’ del grup manresà GOSSOS. De manera que tothom, tingui aparell de ràdio o no, podrà cantar a l’uníson la popular cançó. Es preveu que el so de centenars, potser milers, d’aparells sobrevolin tota la ciutat amb un efecte que es fa difícil de predir.

Reconeixement al personal essencial

Manresa serà un Clam té l’objectiu lúdic i social alhora pretén trencar, la rutina diària que comença a ser la situació de confinament. També pretén ser un  reconeixement a tots els que continuen treballant als centres sanitaris, a les botigues d’alimentació, als transports públics, a les farmàcies…

En l’acció hi pot participar tothom, des de nens i nenes i joves fins a persones grans. Entre les 60 entitats adherides a aquest acte hi ha escoles, instituts, la Fundació Universitària del Bages… i entitats suposadament de persones més  grans com l’Associació de Puntaires.

Des de les entitats organitzadores s’ha fet arribar als socis, alumnes… un petit Manual d’instruccions, la lletra de la cançó i un vídeo amb la cançó ‘Corren’ i on es pot veure una senzilla coreografia que també es podrà ballar demà.

Es vol que sigui una acció curta, 5 minuts, però intensa. Els organitzadors són conscients que aquella hora hi haurà persones que treballen en el torn de nit i que estaran descansant.

Tothom que vulgui podrà penjar fotografies i vídeos de l’acció amb el hastag #ManresaÉsUnClam

També es demana de fer arribar la proposta a manresans amics, coneguts i familiars que no viuen a Manresa, fins i tot que viuen també confinats a països de tot el món. Escoltar la cançó a centenars o milers de quilòmetres de distància potser molt emocionant. En aquest cas la cançó es podrà escoltar a través de www.radiomanresa.cat

Ja ho saps, Manresa és un clam !

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.