Pànxing Berguedà

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Notícies – Berguedà

El Mercat del Bolet de Cal Rosal es posa en marxa a partir de l’11 de setembre

Berguedà
mercat

Com ja és habitual en els darrers anys, el Mercat del Bolet de Cal Rosal aprofita la Diada Nacional de l’11 de setembre per obrir portes. Les parades boletaires i de productes de proximitat tornaran a romandre obertes diàriament durant els mesos de setembre, octubre i novembre.

La mostra de Cal Rosal és a hores d’ara la més estable i remarcable de la comarca pel què fa al comerç boletaire. Enguany, tot i que l’estiu no ha sigut gens bo, s’espera que si es mantenen les pluges dels darrers dies la temporada podrà tornar a ser bona al Berguedà.

Per altra banda, durant els mesos de mercat, l’Ajuntament d’Olvan, preveu dinamitzar l’espai amb diverses activitats. Sense anar més lluny, al 25 i 26 de setembre s’espera celebrar la tercera edició de la Festeta de la Cervesa, una festa que combina música en directe amb tastos de cervesa artesanal i d’importació.

Una de les novetats d’aquesta edició serà el Mercat de Productors del Berguedà, que juntament amb la Unió de Comerciants de Cal Rosal i Olvan i l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, es portarà a terme el cap de setmana del 9 i 10 d’octubre. Per acabar, al 23 i 24 d’octubre, la Festa del Bolet, amb un munt d’actes per a tots els públics.

En l’edició de 2020, el Mercat del Bolet es va veure interromput per les mesures de confinament derivades de la segona onada de la COVID19. Esperem que en aquesta edició la situació sigui molt millor i es pugui arribar fins al final de la temporada del bolet. En tot cas, els actes es poden veure alterats en funció de l’evolució de la pandèmia.

Si t’ha agradat llegir la notícia El Mercat del Bolet de Cal Rosal es posa en marxa a partir de l’11 de setembre, també et pot interessar llegir Festa Major de Sant Roc de Gironella 2021.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.