Pànxing Berguedà

25, juny del 2024

Search
Close this search box.

25, juny del 2024

Notícies – Berguedà

Neix Berguedart, una associació per agrupar a artistes i artesans de la comarca del Berguedà

Berguedà
artistes
L’entitat es presenta com una plataforma per donar a conèixer l’activitat artística de la comarca i els artistes que la protagonitza

Diferents artistes, artesans/es i gent interessada en l’art i l’artesania de la comarca del Berguedà han creat l’Associació BerguedArt amb l’objectiu de promocionar aquest sector, sovint desconegut per la mateixa gent de la comarca, al mateix temps que volen encoratjar a la gent a adquirir les seves obres. Alguns dels noms d’artistes que engloba el projecte són l’Agustí Comellas treballant la fusta, la il·lustradora Bernadette Cuxart, l’escultor Javier Olaizola o la vitrallera Nadia Khan, entre molts d’altres.

Berguedart es va estrenar fent una exposició al Claustre de Sant Francesc de Berga, ja finalitzada. La resposta del públic va ser molt satisfactòria, amb una bona afluència i una valoració de la iniciativa molt positiva.

artistes
Uns testos per a bonsais fets per l’artista Jordi Rovira Valls

Els impulsors de l’ens conviden als artistes i artesans de la comarca a posar-se en contacte amb ells per a poder sumar i créixer. L’associació els proporciona plans de futur i ganes de dinamitzar l’àmbit de l’art i la producció artesanal i artística a la comarca.

Molt més que un aparador d’artistes

També conviden a tothom a visitar la seva web i el perfil d’Instagram, on es pot trobar informació més detallada del projecte i les iniciatives que proposen, així com gaudir d’un petit tastet de les obres dels diferents artistes i artesans de l’associació.

A més a més d’aquest aparador conjunt, l’Associació Berguedart proposarà activitats, fires, exposicions i tallers que s’aniran planificant al llarg de l’any, i se celebraran en la mesura que l’evolució de la pandèmia ho permeti.

Si t’ha agradat llegir la notícia Neix Berguedart, una associació per agrupar a artistes i artesans de la comarca del Berguedà, també et pot interessar llegir L’ADBerguedà crea 31 catàlegs d’activitats amb guia.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.