Pànxing Berguedà

30, maig del 2024

Search
Close this search box.

30, maig del 2024

Notícies – Berguedà

Neix la Federació del Comerç de Berguedà

Berguedà
fcb-logo
Les entitats pretenen abordar els grans projectes de comerç comarcal com la modernització i la digitalització del sector

La Federació del Comerç de Berguedà (FCB) ja és una realitat. La situació sanitària actual i les dificultats econòmiques que en deriven han impulsat la creació d’aquesta entitat. Les sis Unions de Botiguers i Comerciants (UBIC’s) de la comarca han fet un pas endavant en la cooperació i han decidit endegar aquest projecte. La unió de les diferents UBIC’s berguedanes suposa una representació conjunta de 420 negocis entre comerços, establiments d’hostaleria i de serveis.

La Federació del Comerç de Berguedà pretén abordar els grans projectes de comerç comarcals, com poden ser la modernització, la digitalització, la recerca d’ajudes econòmiques o trobar solucions conjuntes a problemàtiques que afecten a tota la comarca. Tot i aquest projecte conjunt, cada UBIC seguirà gestionant de manera independent l’activitat dins del seu municipi, tant pel que fa a les campanyes, les ajudes públiques i privades com la comunicació i interlocució amb els seus respectius ajuntaments.

També hauriem de fer referencia a voler involucrar comerços de municipis que no tenen ubics propies.

El primer acord entre les associacions en el marc de la FCB és la petició conjunta als ajuntaments de la comarca perquè aportin el finançament necessari per dur a terme el pla d’activació comarcal i, així, pal·liar els efectes de la pandèmia.

Federacio comerç Bergueda
Logo de la Federació del Comerç de Berguedà

Si t’ha agradat llegir l’article Neix la Federació del Comerç Berguedà, també et pot interessar Es prorroguen dues setmanes les restriccions vigents.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.