Pànxing Digital

14, abril del 2024

Search
Close this search box.

14, abril del 2024

Notícies –

Es prorroguen dues setmanes les restriccions vigents

Pla obert on es veuen algunes persones passejant pel carrer Major de Puigcerdà
Es manté el confinament municipal i el tancament del comerç no essencial els caps de setmana

ACN – Es prorroguen dues setmanes les restriccions vigents. Així, durant 14 dies més es mantindrà el confinament municipal i el tancament del comerç no essencial els caps de setmana. També quedaran tancats els centres comercials, els establiments de més de 400 metres quadrats i els gimnasos.

El propi secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha indicat aquest dimecres que el confinament municipal seguiria. Tot i que l’alcaldessa de Barcelona havia demanat que fos metropolità i batlles de localitats petites havien reclamat que fos comarcal. Els indicadors de la covid van a la baixa però no així les hospitalitzacions i els crítics, que a dia d’avui ja assoleixen xifres d’ocupació de les UCI semblant a les de la primera onada.

Les estacions d’esquí seguiran obertes

Es prorroguen dues setmanes les restriccions vigents però el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Ricard Font, ha assegurat que les estacions d’esquí gestionades per FGC, entre elles la Molina, seguiran obertes tot i haver-se allargat el confinament municipal dues setmanes dies més.

Es prorroguen dues setmanes les restriccions vigents
Esquiadors baixant per una de les pistes de l’estació d’esquí de la Molina – ACN

Font ha explicat que aquesta decisió s’hauria de prendre de manera consensuada entre les estacions d’esquí públiques i les estacions d’esquí privades. Ha afegit que, de la mateixa manera, que es va fer amb l’obertura es farà amb el tancament i totes ho faran el mateix dia. Mentre només poden anar a esquiar els veïns del propi municipi d’una estació d’esquí, els operaris segueixen tractant la neu per tenir les pistes en les millors condicions per quan es passi a confinament comarcal i més gent pugui anar a esquiar.


Si t’ha agradat llegir la notícia Es prorroguen dues setmanes les restriccions vigents. També et pot interessar El Govern destina 6.3 MEUR al sector del lleure educatiu.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.