https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

14, abril del 2024

Search
Close this search box.

14, abril del 2024

Notícies – Maresme

Premià de Mar vol homenatjar les víctimes de la Covid-19

Maresme
Premià de Mar vol homenatjar les víctimes de la Covid-19

L’ajuntament planteja la construcció d’un monòlit d’autoria premianenca  ubicat en un emplaçament escollit pels ciutadans i ciutadanes del municipi

El Ple municipal del mes de maig va aprovar una moció presentada per tots els grups municipals (JxCAT-PDeCAT, ERC-JxP-AM, CP-AMUNT, PSC-UxP-CP, C’S i PECP) en la qual s’acordava impulsar accions en senyal de condol per les víctimes de la COVID-19. Una de les propostes que es duran a terme és l’adequació d’un espai singular on s’instal·larà un monòlit que representi què ha suposat aquesta pandèmia per a les víctimes, les persones afectades, els col·lectius professionals i la ciutadania de la vila. La moció concreta que s’ha de convocar un concurs perquè siguin els mateixos premianencs els qui participin en el disseny del monòlit. La voluntat del consistori és que la ciutadania participi en la tria de l’espai on s’ubicarà.

Els escultors i les escultores de Premià de Mar que vulguin participar en el concurs poden presentar la seva proposta fins al 10 de setembre. Durant el mes d’octubre els veïns i les veïnes podran escollir la proposta entre totes les presentades. També podran triar la seva ubicació.

Característiques de les propostes

Els requisits per presentar una proposta són els següents: els escultors o escultores han de ser de Premià de Mar. L’import màxim de l’obra presentada ha de ser de 3.000 €. El material de l’escultura ha de ser adient perquè es pugui exposar en un espai públic. Tanmateix, la peça s’ha de construir en el termini d’un mes un cop s’hagi escollit.

El termini de presentació de les propostes és fins al 10 de setembre. Les persones interessades han d’enviar un esbós de la proposta amb el material amb el qual es farà la peça, el pressupost, la mida projectada i una breu explicació del sentit de l’obra presentada a l’adreça de correu electrònic cultura@premiademar.cat.

Si t’ha agradat llegir Premià de Mar vol homenatjar les víctimes de la Covid-19, també et pot interessar Alella treballa per una Festa de la Verema diferent.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.