Pànxing Bages

18, abril del 2024

Search
Close this search box.

18, abril del 2024

Notícies – Bages

Santpedor està distribuint 5.000 mascaretes infantils

Bages
Santpedor distribuirà 5.000 mascaretes infantils com la d'aquesta imatge (Foto: ACN).
Pla general d’una de les mascaretes infantils. Imatge del 22 d’abril de 2020 (Vertical).

Santpedor està distribuïnt 5.000 mascaretes infantils fetes a mà. Una cinquantena de voluntaris van elaborar caretes protectores per a tot el poble, però també per als centres sociosanitaris.

 L’Ajuntament de Santpedor està distribuint 5.000 mascaretes infantils. De fet, ja les està distribuïnt des de finals d’abril. Van destinades a nens i nenes empadronats al poble  i estan fetes per una cinquantena de voluntaris, els quals feia dies que hi treballaven.
En un comunicat, el consistori explica que el lliurament es fa organitzat per edats. N’hi ha de tres talles diferents amb estampats cridaners. Per exemple, hi ha una talla per a infants de tres anys, una altra per dels quatre als vuit i una altra per dels nou als dotze. Les edats compreses entre els tretze i els catorze anys faran servir mascaretes casolanes d’adults. Aquestes mascaretes es distribueixen als més de 30 establiments oberts a Santpedor. En total, els voluntaris han elaborat prop de 12.000 mascaretes.
Les mascaretes per a nens de tres a dotze anys es podran recollir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament. L’horari és de deu a una del migdia de dilluns a divendres. La distribució es fa de manera que cada dia de la setmana serveix per a una franja d’edat diferent. Cal recordar que l’elaboració d’aquestes mascaretes es va iniciar en un moment en el qual l’accés a aquestes era molt escàs i limitat.
Altres articles

Si t’ha agradat llegir aquesta notícia Santpedor està distribuint 5.000 mascaretes infantils potser també t’interessa llegir Kit anticovid-19 per al comerç de Sant Fruitós de Bages

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.