Pànxing Bages

19, abril del 2024

Search
Close this search box.

19, abril del 2024

Notícies – Bages

Setena edició de Sons del Camí

Bages
La 7a edició de Sons del Camí retornarà la música en directe a la Basílica de la Seu i al Claustre del Museu Comarcal del 21 al 24 de juliol

La 7a edició de Sons del Camí retornarà la música en directe a la Basílica de la Seu i al Claustre del Museu Comarcal del 21 al 24 de juliol

Arriba la setena edició de Sons del Camí, el cicle de músiques amb ànima, que se celebrarà del 21 al 24 de juliol en el marc de les Festes de Sant Ignasi. El cicle comptarà amb noms destacats com Roger Mas i Ferran Palau i serà una edició adaptada a l’aforament i el distanciament que estableix la normativa actual i amb les mesures sanitàries corresponents.

Del 21 al 24 de juliol, Manresa acollirà els quatre concerts de la 7a edició de Sons del Camí, el cicle de músiques amb ànima, que enguany proposa concerts en dos espais ignasians que permeten aplicar les mesures sanitàries pertinents: l’interior de la Basílica de la Seu i el Claustre del Museu Comarcal de Manresa, on l’aforament estarà controlat, amb dues portes d’accés i seients que respectaran la distància de seguretat.

Lligat al projecte de ciutat Manresa 2022 i dins el seu eix Batega, Sons del Camí és un cicle de música en directe i en petit format que permetrà tornar de gaudir de la música en directe a l’aire lliure o en interiors.La setena edició del cicle torna a combinar els concerts de pagament amb els gratuïts.

El programa de concerts de 2020

Dimarts 21 de juliol

21h ITZIPA: Estatz.Claustre del Museu Comarcal de Manresa.Concert gratuït

Dimecres 22 de juliol

21h FERRAN PALAU: Kevin. Basílica de la Seu


Dijous 23 de juliol

21h ROGER MAS: Parnàs. Basílica de la Seu

Divendres 24 de juliol

21h MEDITERRÀNIAM: El jardí dels sentits.Claustre del Museu Comarcal de Manresa. Gratuït

Per a més informació: www.sonsdelcami.cat

Sons del Camí col·labora i destinarà una part dels beneficis econòmics obtinguts a l’Associació Siriana Integració i Concòrdia.

Altres articles

Si t’ha agradat llegir Setena edició de Sons del Camí potser t’interessa llegir l’agenda de la Revista Pànxing Berguedà.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.