Pànxing Berguedà

12, abril del 2024

Search
Close this search box.

12, abril del 2024

Notícies – Berguedà

Sopar solidari de pa amb oli a Berga

Berguedà
solidari
Aquesta iniciativa s'emmarca en la campanya "Contagia solidaritat per acabar amb la fam" de l'ONG Mans Unides.

Redacció / Mans Unides. Un any més, i comença a ser tradició, l’ONG Mans Unides organitza a Berga un sopar solidari a base de pa amb oli. Enguany, com no podia ser d’altra manera, no s’han perdut la cita. Ateses les actuals mesures sanitàries, l’edició 2021 es farà des de casa.

Adquirint un tiquet de 10 €, destinats íntegrament a projectes de cooperació, podrem anar a buscar el nostre sopar. L’austeritat del no és gratuïta: és una eina més de conscienciació que ens apropa a les duríssimes condicions de vida amb les quals molts infants i adults han de conviure en el seu dia a dia.

Els tiquets es poden adquirir a les xarxes socials de Mans Unides Berga o a la botiga física que tenen al carrer dels Àngels de Berga.

Cartell del sopar solidari d’enguany

Projectes solidaris

Aquesta iniciativa s’emmarca en la campanya “Contagia solidaritat per acabar amb la fam”. Amb ella, Mans Unides vol continuar fomentant les actituds de col·laboració que serveixen per frenar la pandèmia més gran que pateix el planeta des de fa dècades: la fam.

Un dels territoris més afectats per la fam és Àfrica Subsahariana, en aquest cas Mauritània – Mans Unides / Myriam Sagastizábal

Només cal donar un cop d’ull a algunes xifres per copsar la magnitud del problema, agreujat per la crisi sanitària mundial, sobretot entre els més empobrits del sud. Els 1.300 milions de persones que a principis de 2020 patien pobresa multidimensional, dels quals el 84,5% habitants d’Àsia del sud i l’Àfrica subsahariana, podrien augmentar aquest any en 500 milions de persones més, a causa principalment de la pandèmia de Covid-19.

Si t’ha agradat llegir la notícia Sopar solidari de pa amb oli a Berga, també et pot interessar Una joia històrica al cor de Gironella.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.