Pànxing Bages

17, abril del 2024

Search
Close this search box.

17, abril del 2024

Notícies – Bages

Súria distribueix prop de 400 noves mascaretes

Bages
Mascaretes acabades de fabricar. Imatge d'arxiu. ACN.
Algunes de les mascaretes confeccionades a Mataró per a centres sanitaris (horitzontal)

L’Ajuntament distribueix prop de 400 noves mascaretes de protecció contra el coronavirus.

L’Ajuntament de Súria ha fet arribar a farmàcies i establiments comercials unes 400 noves mascaretes contra el coronavirus. Aquestes mascaretes han estat confeccionades per persones voluntàries de la vila, que no han deixat de col·laborar des de l’esclat de la crisi sanitària.

La distribució de les mascaretes ha anat a càrrec de la Policia Local. També s’han rebut noves donacions de material de les empreses Caymon (Súria) i Robin Hat (Rubí).

La Brigada Municipal d’Obres i Serveis s’encarrega de fer arribar el material al grup de persones voluntàries, les quals col·laboren en la seva confecció. I una qüestió no menys important, i és que també en realitzen la seva posterior recollida.

Aquest grup de persones voluntàries també ha participat en la confecció de roba amb material plàstic, però en aquest ha estat roba destinada al Centre d’Atenció Primària (CAP) Goretti Badia.

L’Ajuntament agraeix aquestes noves donacions i accions de voluntariat per proveir de material contra la pandèmia. Són donacions que s’afegeixen a d’altres que han estat realitzades en les darreres setmanes. La distribució de material de protecció continuarà mentre es mantingui l’actual situació d’emergència sanitària. Una distribució que continuarà mentre hi hagi disponibilitat de noves unitats.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.