Pànxing Berguedà

24, maig del 2024

Search
Close this search box.

24, maig del 2024

Notícies – Cerdanya Berguedà

Torna el FeMAP, el Festival de Música Antiga dels Pirineus

Cerdanya Berguedà
femap
Al llarg dels seus deu anys de trajectòria, el FeMAP s’ha consolidat com una de les propostes culturals més prestigioses i de més abast dels Pirineus que destaca pel seu caràcter transfronterer.

Cada estiu, el FeMAP (Festival de Música Antiga dels Pirineus) acosta música de qualitat als territoris pirinencs. Les poblacions que hi participen acullen una cinquantena de concerts de grups i solistes reconeguts de l’àmbit de la música antiga.

L’edició d’enguany, la número onze, repartirà els seus 55 concerts i 50 activitats entre 38 municipis catalans, andorrans i de la Catalunya del Nord. Entre l’1 de juliol i el 21 d’agost, els assistents al FeMAP podran gaudir de la millor música antiga en directe amb una deliciosa novetat respecte l’any passat: el naixement dels Concerts amb Gust. Set dels concerts d’enguany es faran al migdia i oferiran un tast de productes km0 inclòs amb el preu de l’entrada.

El FeMAP busca combinar la música antiga de qualitat, i el patrimoni natural i cultural del Pirineu. Programa els concerts en espais singulars, com ara esglésies romàniques o llacs d’alta muntanya, i ofereix al públic la possibilitat de realitzar visites guiades i activitats de descoberta del territori, incloses en l’entrada dels concerts.

El Festival també compta amb un programa d’intervenció socioeducativa, el FeMAP social, que vol apropar la música a les persones amb més dificultats per accedir a la cultura. El seu compromís amb el Pirineu i amb les persones que hi viuen converteixen el FeMAP en un esdeveniment únic.

Pots consultar la programació aquí.

Si t’ha agradat llegir la notícia Torna el FeMAP, el Festival de Música Antiga dels Pirineus, també et pot interessar llegir La Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà recupera plenament el seu format.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.