Pànxing Cerdanya

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Notícies – Cerdanya

La Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà recupera plenament el seu format

Cerdanya
Universitat d'Estiu Ramon Llull Puigcerdà
Obertes les inscripcions per a la quinzena de cursos, jornades i tallers que tindran lloc de l’11 al 15 de juliol. L’experta en comunicació Patrycia Centeno protagonitzarà la lliçó inaugural.

La Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà torna plenament al seu format habitual. L’edició 2022 tornarà a ser “amb tots els ets i uts” i el més semblant possible a la del 2019, després de tres anys d’activitat limitada per la pandèmia, segons han destacat des de l’Associació Universitària de Cerdanya, l’Ajuntament de Puigcerdà i la Universitat Ramon Llull, que mantenen la seva aliança per portar formació de qualitat a l’estiu a la Cerdanya. 

Ja estan obertes les inscripcions per a les diverses propostes d’enguany, que inclouen 9 cursos, 4 tallers i 2 jornades professionals. El tràmit es pot fer al web www.aucer.org, on es pot trobar tota la informació de cadascuna d’aquestes formacions. Des de l’organització han agraït especialment la fidelitat d’espònsors i patrocinadors perquè, a banda del suport institucional, s’ha aconseguit mantenir intacta la quantitat d’empreses que hi col·laboren.

Com a novetat, les classes es faran a les aules de l’Institut Pere Borrell, que pren el relleu del tradicional emplaçament de l’Escola Alfons I. I un altre element que es recupera és el de les activitats obertes a tothom. Aquest programa començarà dilluns 11 de juliol (20.15 h), a la Sala de Convencions del Museu Cerdà, amb la lliçó inaugural: ’Lideratge femení, un canvi de postura’, a càrrec de la periodista, influencer i experta en comunicació no verbal Patrycia Centeno.

Pel que fa al programa de cursos, enguany tornen diverses propostes consolidades, com ara la salut, el benestar i la cultura, juntament amb aspectes nous com ara la reputació digital.

Algunes propostes són: ‘Pesta i guerra a l’Europa moderna: un recorregut des de la Cerdanya’, amb el catedràtic i acadèmic Xavier Gil i Pujol), ‘La música russa’ (amb el divulgador i presentador de Catalunya Música Joan Vives), ‘Mindfulness a la vida quotidiana’ (amb els mestres Ramon Carreras i Dat Pan).

Enguany també s’ofereix quatre tallers temàtics d’un o dos dies de durada, adreçats especialment a gent jove. Entre aquests destaca un per a estudiants d’ESO o de 1r de Batxillerat: ‘Com fer un treball de recerca’, amb el periodista de TV3 Jordi Gil i les bibliotecàries Maria Àngels Terrones i Sílvia Flaquer. Aquesta formació es farà precisament a la nova sala polivalent de la Biblioteca Comtat de Cerdanya.

Font: AUCer – Comunicació

Si t’ha agradat llegir la notícia La Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà recupera plenament el seu format, també et pot interessar llegir El 4t Laboratori de Creació Audiovisual del Cerdanya Film Festival comptarà amb workshops especialitzats.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.