Anuncia't al Pànxing

Impulsa el teu negoci
amb les nostres revistes de proximitat

Agendes general del mes

Vista aèria de la Cerdanya.
General
Desde
Dilluns
01
març
Fins
Dimecres
31
març

Agenda Cerdanya Març 2021

Cerdanya

PUIGCERDÀ

CLUB JOVE

Dijous 18 de març

18 h • VIRTUAL • Es comentarà el llibre “Bon dia tristesa”, de Françoise Sagan. Coordinació: Ester Sirvent. Organitza: Biblioteca Comtat de Cerdanya.

www.bibgirona.cat/biblioteca/puigcerda/agenda/90250?day=2021-03-18+17%3A00%3A00

CLUB LLEGIR PER PENSAR

Dissabte 20 de març

11 h • VIRTUAL • Es comentarà el llibre “La condició vulnerable”, de Joan-Carles Mèlich. Coordinació: Ester Sirvent. Organitza: Biblioteca Comtat de Cerdanya.

AUDICIONS

Del dilluns 22 al divendres 26 de març

Audicions 2n trimestre EMMIF. Podran ser en format presencial (al Museu Cerdà), on line o mixte, depenent de com evolucionin les dades de la COVID-19.

CLUB DE LECTURA

Dimarts 23 de març

20 h • VIRTUAL • Es comentarà el llibre “Crònica d’una ciutat”, de PandelisPrevelakis. Organitza: Biblioteca Comtat de Cerdanya.

PARTIT HOQUEI GEL CALENDARI MARÇ 2021

PUJADA AL CAMPANAR DE SANTA MARIA

De dilluns a divendres

De 09.30 h a 13.30 h (última pujada) Preu: 1,5€. Nens fins a 12 anys gratuït.

ÀREA DE JOVENTUT

Si vols més informació o inscriure a les activitats de l’Àrea de Joventut ho pots fer a través del 620 18 33 40 (pots enviar whatsapp), al 972 88 21 21 o enviant un correu electrònic a

joventut@puigcerda.cat

També ens trobaràs presencialment a: Plaça Regne de Mallorca s/n (baixos) Puigcerdà.

EXPOSICIÓ

Permanent

MUSEU CERDÀ • “La Casa Cerdana”: Recreació d’un típic mas Cerdà. Podreu veure com era l’estil de vida de les famílies rurals cerdanes dels s. XIX i XX. Visitareu els seus principals espais, on es desenvolupaven tant les activitats familiars, com laborals (l’era, el badiu i els pallers, entre d’altres). Apreciareu els materials constructius de l’època i la seva evolució. Un viatge pel segle passat.

TALLER D’ARTS MUNICIPAL

Ceràmica, dibuix, pintura, escultura, disseny per ordinador. Més info: C/ Raval de les Monges, 17  al costat del safareig o Tel. 972 88 11 89.

FUNDACIÓ ADIS

Més info: C/ Reg Sant Agustí, 7 o Tel. 972 88 01 06

www.fundacioadis.orgadis@fundacioadis.org

ASSOCIACIÓ DE COMERÇ

De dimarts a divendres

de 10 h a 13 h i de 16 h a 20 h

Dissabte

de 10 h a 13.30 h i 16.30 h a 20.30h

Diumenge

de 10h a 14h

acpuigcerda@gmail.com

PARC CADÍ MOIXERÓ

SORTIDA AMB RAQUETES DE NEU

Diumenge 7 de març

9 h • CENTRE DE TALLÓ – BELLVER DE CERDANYA • La neu és una de les millors superfícies on observar els rastres de la fauna dels Pirineus. Aquestes marques i senyals ens indicaran quines espècies conviuen amb nosaltres al Parc Natural i quins són els seus moviments. A càrrec d’Àngel Bonada, de Taigà, natura als Pirineus. Durada: migdia. Preu: 7,20 € (menors de 12 anys i jubilats – 6 €). Lloguer de raquetes i pals: 9 €. Nota: Si en teniu, porteu prismàtics i guies de camp. És aconsellable que no porteu el vostre gos. Sortida amb cotxes propis.

pncadimoixero@gencat.cat

EXCURSIÓ

Dissabte 20 de març

9 h • PLAÇA DE L’AJUNTAMENT- RIU DE CERDANYA • AVETS CENTENARIS DE RIU DE CERDANYA. Sortida circular des de el refugi del Serrat de les Esposes per anar a veure una avetosa i, en especial, uns avets centenaris, amb troncs que fan més de 4 metres de circumferència. Acompanyats per Carles Llonch, de Caminar i Conèixer. Preu: 6 € (menors de 12 anys i jubilats – 5 €). Notes: Cal portar roba i botes de muntanya, guants, gorro o barret, botes de muntanya, ulleres de sol, protecció solar, aigua i quelcom per menjar. Sortida amb cotxes propis. Edat mínima: 12 anys i acostumats a caminar per muntanya.

pncadimoixero@gencat.cat

SENDERISME

Diumenge 21 de març

9.30 h • CENTRE DE TALLÓ – BELLVER DE CERDANYA. LES TRES FONTS D’URÚS • Descoberta per una de les zones més màgiques de Cerdanya, on descobrirem els boscos de la zona de l’obaga i les diferents fonts d’aigua que hi neixen. Acompanyats per Roger Escarré Castillo, de Penyes Altes Outdoor Services. Preu: 6 € (menors de 12 anys i jubilats – 5 €).Notes: . Cal portar roba i calçat adequat per caminar per muntanya, ulleres de sol, protecció solar, aigua i quelcom per menjar. Sortida amb cotxes propis.

pncadimoixero@gencat.cat

Diumenge 28 de març

8.30 h • CENTRE DE TALLÓ – BELLVER DE CERDANYA. DESCOBERTA DE LA VALL DE PI • Descoberta per una de les valls amb més encant de Cerdanya, com és la Vall de Pi, on recorrerem per dins d’avetoses, rierols i per un dels emblemes de la vall, la Roca Foradada. Acompanyats per Roger Escarré Castillo, de Penyes Altes Outdoor Services. Preu: 6 € (menors de 12 anys i jubilats – 5 €). Notes: Cal portar roba i calçat adequat per caminar per muntanya, ulleres de sol, protecció solar, aigua i quelcom per menjar.Sortida amb cotxes propis.

pncadimoixero@gencat.cat

EXPOSICIONS PERMANENTS

CENTRE D’INTERPRETACIÓ DEL PARC NATURAL DEL CADÍ-MOIXERÓ I EL SEU ENTORN • Bellver de Cerdanya. El Centre de Talló pretén donar a conèixer el patrimoni a través de diverses exposicions. També podreu conèixer el Parc natural del Cadí-Moixeró a vista d’ocell, amb la maqueta 3D. A més, el Centre de Talló ofereix un munt d’activitats per conèixer el parc i el seu entorn. Tel. 973 510 802

centredetallo@bellver.org    bellverecoturismecerdanya.org

CASA DEL RIU • Martinet de Cerdanya. Centre d’interpretació sobre els ecosistemes fluvials, el bosc de ribera i la fauna. Complementa l’exposició un observatori de fauna, a la confluència dels rius Segre i Bastanist i l’itinerari de la llúdriga.

Tel. 973 51 50 12

info@bunquermartinet.netwww.facebook.com/casadelriu

PARC DELS BÚNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ • Una proposta diferent que recupera la memòria històrica, a través d’un muntatge museogràfic i un recorregut per algun dels búnquers que formen part de la línia de defensa dels Pirineus.

Tel. 973 51 50 12

info@bunquermartinet.net   www.bunquersmartinet.net

DISCOVER PYREENES

RAQUETES  DE NEU

Dissabte 6 i diumenge 7

Dissabte 13 i diumenge 14

Dissabte 20 i diumenge 21

Dissabte 27 i diumenge 28

SORTIDES GARANTITZADES tan Nivell Familiar com Nivell d’Adults. PORTAL DE RESERVES D’ACTIVITATS

discoverpyrenees.com/activitats

KARTING EL PLA

ACTIVITATS DE KARTS

Estem preparant múltiples activitats per març 2021. Cursos de kart i moto per nens i adults de diferents nivells, carreres de grup, carreres de resistència, trobades i altres activitats.

kartingelpla.com

BOLVIR

EXPOSICIÓ

Permanent

MUSEU ARQUEÒLOGIC EL CASTELLOT DE BOLVIR • Exposició de fotografia del Sr. Joan Ganyet i Solet que porta per títol “TRACES”.

www.bolvir.cat

BELLVER DE CERDANYA

Per consultar agenda actualitzada del municipi:

www.bellver.org

Compartir:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

Coberta Pànxing Cerdanya 356
Pànxing Cerdanya
Número 356
El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.