Pànxing Cerdanya

26, maig del 2024

Search
Close this search box.

26, maig del 2024

Notícies – Cerdanya

El 4t Laboratori de Creació Audiovisual del Cerdanya Film Festival comptarà amb workshops especialitzats

Cerdanya
cff_lab_22
Els tallers del Laboratori de Creació Audiovisual formaran els participants sobre guió, llenguatge audiovisual, disseny i captura de so, interpretació i formats transmèdia.

El Cerdanya Film Festival presenta una nova edició (la quarta consecutiva) del Laboratori de Creació Audiovisual, una incubadora de projectes i espai d’experimentació artística de les diferents disciplines de l’audiovisual amb seu a Bellver de Cerdanya i que enguany compta amb el suport del Parc Natural del Cadí-Moixeró i del programa Acció>Cinema de l’Agència per a la Cooperació i el Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya.

El format, de 7 dies de durada entre el 7 i el 13 d’agost, incorpora per primera vegada una fase híbrida, prèvia i posterior, i 5 formacions específiques amb professionals sènior del sector, que ajudaran els participants a desenvolupar els seus projectes personals i a idear projectes transversa.s del laboratori des d’un altre prisma creatiu.

Aquesta activitat, que es durà a terme de manera paral·lela a l’última setmana de projeccions del festival, esdevé un espai d’aprenentatge i intercanvi de coneixements i habilitats entre els participants, fent networking i treballant en projectes compartits multidisciplinars que veuran la llum al final de l’activitat. 

Des de diferents procedències (de Catalunya, Espanya i altres països europeus), els participants introduiran temes com l’educació per al desenvolupament, el dret a un medi ambient saludable, la vida lliure de violències i els drets sexuals i reproductius dins dels seus rodatges, amb l’objectiu de transformar la societat des de la cultura.

El procés de preinscripció i selecció dels darrers participants romandrà obert durant tot el mes de juliol tot i que ja gairebé s’han exhaurit les places ofertades. 

Si t’ha agradat llegir la notícia El 4t Laboratori de Creació Audiovisual del Cerdanya Film Festival comptarà amb workshops especialitzats, també et pot interessar llegir Cerdanya Film Festival, la gran cita al Pirineu del millor talent emergent.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.