Pànxing Bages

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Notícies – Bages

Torna l’activitat al Kursaal de Manresa

Bages
El-silenci-dels-telers-22

Torna l’activitat al Kursaal de Manresa. Ho farà reprenent la programació el juliol amb sis espectacles. Són sis muntatges que ja estaven inclosos dins de la programació del primer semestre del 2020. Són espectacles quees van haver de suspendre arran de la irrupció del Coronavirus. Les entrades es posaran a la venda a partir del divendres, 12 de juny per internet, i també a taquilles, que ja estan en servei des d’aquesta setmana en horari de matí, d’11h a 13h.

La sala gran del Kursaal acollirà la presentació del nou treball de Jo Jet i Maria Ribot, l’espectacle ‘Suite Toc Núm. 6’ i l’estrena de l’obra teatral ‘El silenci dels telers’. També es presentaran a la sala petita les presentacions del nou disc d’Anaïs Vila i el primer de Berta Sala. A més de l’espectacle musical ‘Repertori de saldo’.

Programació amb seguretat

La programació del teatre Kursaal, teatre Conservatori i Plana de l’Om de Manresa, aturada des del 12 de març per fer front a l’avanç del coronavirus, torna el juliol amb 6 espectacles. Manresana d’Equipaments Escènics, gestora d’aquests espais, i El Galliner –entitat encarregada de la programació- aposten per recuperar propostes culturals de proximitat. Entre aquestes hi ha les que van quedar afectades per les mesures de confinament, i oferir-les el mes de juliol al teatre Kursaal.

Les mesures de seguretat i higiene estaran garantides a tots els espais. Això sí, veuran reduït al 50% el seu aforament i on, de moment, serà obligatori fer ús de mascareta durant les funcions.

Per una banda, al juliol es programaran els concerts de presentació dels nous discos de Jo Jet i Maria Ribot; i de Berta Sala i l’espectacle musical ‘Repertori de saldo’, tots tres suspesos durant el confinament. Ara, podrem escoltar Jo Jet i Maria Ribot presentant ‘sant llorenç’ el dijous 2 de juliol a les 20 h a la sala gran del Kursaal. També el disc de debut de Berta Sala (‘Hertogstraat’) el dijous 23 de juliol a les 20 h a la sala petita. O el muntatge ‘Repertori de saldo’ –amb Lluís Barrera, Jordi Gené i David Martell- el dijous 9 de juliol a les 20 h, també a la sala petita del Kursaal.

Actuacions i aforament

Igualment a la sala petita es podrà escoltar el nou disc d’Anaïs Vila ‘Contradiccions’. Serà un concert que inicialment s’havia ajornat per al 4 de setembre vinent però que ara s’avança per incloure’l dins d’aquesta programació de juliol. Finalment es farà en un doble concert dimecres 15 i dijous 16 de juliol (20 h), per tal de poder encabir totes les persones que en aquest moment disposen ja d’entrades; tenint en compte que l’aforament de l’espai és actualment del 50%.

Aquest juliol també es podran veure els espectacles ‘Suite Toc Núm. 6’ i ‘El silenci dels telers’, inicialment reprogramats tots dos per al dia 19 de juliol; un al Kursaal i l’altre al Conservatori. Finalment, l’espectacle de Les Impuxibles ‘Suite Toc Núm 6’ es manté a la sala gran del Kursaal, però es farà a les 19 h (i no a les 18 h com estava previst). I tenint en compte que aquest juliol es concentrarà tota l’activitat al teatre Kursaal, l’obra ‘El silenci dels telers’ es traslladarà al diumenge 26 de juliol a les 19 h al teatre Kursaal. Serà l’estrena d’aquesta obra de Maria Casellas a partir del llibre d’Assumpta Montellà, en què a partir de la vida de 4 dones coneixerem la vida de les colònies tèxtils catalanes.

Venda d’entrades i preus

Les entrades per aquests espectacles es posaran a la venda a partir del proper divendres, 12 de juny per internet (www.kursaal.cat) i a taquilles que, des d’ahir dimarts estan obertes en horari especial, de dimarts a divendres i de les 11h a les 13h.

El preu de les entrades per als concerts de Jo Jet i Maria Ribot, Berta Sala i l’espectacle ‘Repertori de saldo’ és de 10 euros, preu únic. Aquests tres muntatges es van cancel·lar durant el confinament i es van retornar els diners als compradors.

Pel que fa a les entrades per assistir al concert d’Anaïs Vila, l’espectacle ‘Suite Toc Núm 6’ i ‘El silenci dels telers’, tenen un preu de 15€ (12€ amb descompte). En aquest cas, aquests espectacles es van ajornar a una nova data i, per tant, ja estaven a la venda. Durant aquesta setmana es procedirà a reubicar i adaptar les entrades venudes al nou aforament i espai. A partir del dia 12 de juny s’obrirà la venda a tothom.

Agenda juliol de 2020

Dijous, 2 de juliol: Jo Jet i Maria Ribot
Dijous, 9 de juliol: ‘Repertori de saldo’
Dimecres i dijous, 15 i 16 de juliol: Anaïs Vila
Diumenge, 19 de juliol: ‘Suite Toc Núm 6’
Dijous, 23 de juliol: Berta Sala
Diumenge, 26 de juliol: ‘El silenci dels telers’

 

Altres articles

Si t’ha agradat llegir Torna l’activitat al Kursaal de Manresa potser també t’interessa llegir l’agenda d’activitats de la revista Pànxing Bages.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.