Pànxing Bages

19, maig del 2024

Search
Close this search box.

19, maig del 2024

Notícies – Bages

Vine a viure el Nadal a Món Sant Benet

Bages
Experiència-MedievalFamiliar-MSB
Nova activitat familiar de Nadal i experiències permanents amb una museografia espectacular, les estrelles de la temporada.

Món Sant Benet sempre està al mateix lloc, però no sempre està igual. Canvien els colors i les formes, i cada època de l’any li atorga una màgia especial i diferent que no es pot explicar amb paraules, cal viure-la.

El Nadal és, sense dubte, una època màgica per a Món Sant Benet. Amb els torrons i les neules arriba també “Operació Reis Mags a Món Sant Benet”. Deixa’t sorprendre amb aquesta proposta familiar nadalenca, que permet alternar un petit joc de pistes pel monestir de Sant Benet i l’elaboració d’una recepta típica d’aquestes dates, les neules!

A banda, es mantenen les experiències permanents que destaquen per ser propostes sensorials i immersives que combinen la història i la sensibilitat innata del monestir amb la integració d’una potent museografia: amb projeccions audiovisuals i hologrames. Una posada en escena espectacular que no només explica sinó que fa viure l’essència del monestir de Sant Benet en les seves diferents èpoques.

sant benet

I els vespres de divendres i dissabte al monestir continuen tenyint-se de misteri amb “El misteri de Sant Benet”, una activitat participativa inspirada en els tradicionals scape rooms que convida als participants a resoldre un misteriós assassinat que tingué lloc al monestir fa milers d’anys. I un cop al més, els exploradors seran els protagonistes amb el nou circuit d’orientació en família


Pànxing sorteja una entrada familiar!

Operació Reis Mags a Món Sant Benet

Aquest Nadal deixa’t sorprendre amb l’Operació Reis Mags a Món Sant Benet.

La nova proposta familiar nadalenca és una activitat que permet alternar un petit joc de pistes pel monestir de Sant Benet i l’elaboració d’una recepta típica d’aquestes dates, les neules!

Durada de la visita: 1 h

Preus: 8,5 € (adults) – 4 € (infants)

A partir del 3 de desembre, entreu al nostre instagram i participeu!

Si t’ha agradat llegir la notícia Vine a viure el Nadal a Món Sant Benet, també et pot interessar llegir Nova campanya de restauració a la Seu de Manresa.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.