https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

30, abril del 2024

Search
Close this search box.

30, abril del 2024

Gastronomia – Maresme

VI Setmana del vi DO ALELLA

Maresme
22798556d3058236cede24a142d37503.jpg
Del 18 de setembre al 4 d’octubre

La iniciativa, organitzada des del Consorci DO Alella, se celebrarà del 18 de setembre al 4 d’octubre a 16 municipis del Maresme i el Vallès Oriental, i arriba a la seva sisena edició amb la voluntat de donar a conèixer els vins de la DO i el patrimoni cultural, artístic i gastronòmic del territori.
 
Cellers, vinoteques, restaurants, hotels… del territori DO Alella seran els escenaris de les propostes d’eno-oci d’aquest esdeveniment. Tot i el seu nom de “setmana” seran 17 dies per poder donar cabuda a les moltes activitats programades. El programa inclou activitats que es desenvoluparan en espais públics i privats, xerrades, tasts, taules rodones, maridatges de tota mena, gastronomia, música, cinema, ioga, literatura, activitats infantils, debat, esport, arquitectura, història, teatre, pintura entre d’altres esdeveniments.
 
La VI Setmana del Vi DO Alella arrencarà el 18 de setembre a les 19h amb la xerrada inaugural “DO Alella: singularitat i qualitat” que oferirà Oriol Artigas, enòleg, viticultor i professor del CFGS de Màrqueting i Publicitat del Vi a l’INS Alella, a la sala Àmbit Cultural del Corte Inglés del Portal de l’Àngel de Barcelona.
 
Podeu consultar la programació a la nostra Agenda

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.