Pànxing Pirineus

30, abril del 2024

Search
Close this search box.

30, abril del 2024

Turisme Actiu – Pirineus

Activitats a MónNatura Pirineus

Pirineus
0cb63cef662d4302f153e7a37919a9fe.jpg
Aquest estiu, MónNatura Pirineus ofereix variades propostes! Es tracta d’activitats obertes a tots tipus de públics amb l’objectiu de donar a conèixer els valors naturals i socioculturals d’aquest territori pirinenc.

MónNatura Pirineus ofereix, aquest estiu, una nova activitat de descoberta de l’ós bru. Es tracta d’un itinerari circular, de tot el dia, pel país de l’ós per trepitjar el seu territori i donar a conèixer aspectes socials i biològics vinculats a aquesta espècie emblemàtica. 
 
Aquesta només és una de les variades propostes que aquest equipament de la Fundació Catalunya-La Pedrera ofereix aquest estiu. Es tracta d’activitats obertes a tots tipus de públics amb l’objectiu de donar a conèixer els valors naturals i socioculturals d’aquest territori pirinenc.
 
A les ja tradicionals propostes del centre com “Fauna dels Pirineus” on es coneix de primera mà les espècies més representatives de la fauna salvatge dels Pirineus, o “Viatja per les galàxies” en què els visitants s’endinsen al planetari del centre per conèixer les constel·lacions i observar en directe del cel nocturn dels Pirineus; s’hi afegeixen noves activitats que MónNatura Pirineus ofereix especialment a l’estiu. 
 
 
Els visitants poden triar des dels itineraris d’interpretació naturalista fins a la visita al planetari del centre, passant per les excursions al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici o a la Mollera d’Escalarre. 
 
 
Completa l’oferta d’activitats el taller de recerca de papallones diürnes, la proposta de seguiment dels principals rastres de fauna que es poden trobar a la zona, o bé l’activitat de nit per a conèixer els sons dels principals rapinyaires nocturns del nostre país.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.