Pànxing Pirineus

29, abril del 2024

Search
Close this search box.

29, abril del 2024

Entrevistes – Maresme Cerdanya Berguedà Bages Solsonès Pirineus Barcelona

No sin mi novi@

Maresme Cerdanya Berguedà Bages Solsonès Pirineus Barcelona
9f15f74bc2428d6acc43304a1f39d883.jpg
“Treballo segons el que em transmeten els nuvis”.
La Marta i l’Alèxia, a més d’amigues, des de fa un temps són sòcies. Una coincidència, i uns estudis que les complementen, les ha portat a crear una empresa  d’organització d’esdeveniments. I si la Marta és pròpiament una Wedding Event Planner, l’Alèxia està més dedicada als esdeveniments d’empreses i les dues juntes són No sin mi novi@.
 
Com sorgeix muntar No sin mi novi@?
Després de fer un màster de protocol i direcció d’esdeveniments, vaig començar a treballar amb la meva germana que té una empresa de càtering. Això era el 2015. Ella s’encarregava de la gestió del càtering i jo feia de Wedding Event Planner. El temps va passar i va arribar un moment que no suportava més baixar cada dia fins a Sant Just Desvern. Tot i el que m’apassiona la meva feina, el tema em superava i vaig decidir deixar-ho tot i muntar La Choc&Bistro a Vilassar de Mar.
Paral·lelament, l’Alèxia havia fet un màster en comunicació i protocol i es dedicava a temes d’esdeveniments d’empresa. Un dia, per casualitat, van venir a La Choc l’Alèxia i el seu pare, i aquest em va proposar gestionar una masia de Girona d’un amic seu. Vam parlar amb l’Alèxia i vam decidir fer-ho juntes i explotar la complementarietat de les deus vessants que tractem, per una banda casaments i, per l’altra, esdeveniments empresarials.
 
Així, tots els vostres esdeveniments els fareu a la masia de Girona?
No. La masia de Girona serà la nostra seu en exclusiva, però evidentment muntarem esdeveniments allà on ens ho demanin.
 
Què oferiu com a empresa?
Tot tipus de serveis des del minut 1. Els nuvis contracten el servei de Wedding Event Planner i a partir d’aquí tot el que necessitin: invitacions, fotògraf, anells, drons, flors, vestit… Els nuvis marquen el seu pressupost i sumen els serveis que volen. De cada servei, tenim un ventall de preus.
 
Com treballeu amb els nuvis?
És molt important l’entrevista prèvia. Treballo segons el que em transmeten els nuvis perquè valoro molt la connexió que estableixo amb ells. 
 
Per què No sin mi novi@?
Li vam donar moltes voltes al nom. Volíem alguna cosa original i que englobés tant casaments heterosexuals, homosexuals o qualsevol altre i havia de sortir l’arrova com fos. Quan se’ns va ocórrer aquest, ens va encantar perquè està clar que sense “l’altre” no hi ha casament.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.